DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 11. szombat
Egyéb

Közel a kriptokáosz! Melyik kripto marad fent az áresés idején?

A kriptopiac jelenleg jelentős ingadozással néz szembe, egy nagyobb összeomlás a Bitcoint 40 000 dollár körüli szintre küldte, és hatással volt más nagy kriptopénzekre is, mint az Ethereum, a Solana és az XRP.

A potenciális kockázatokra vonatkozó figyelmeztetések és a Grayscale bitcoin trustból, a most már spot bitcoin ETF-ből történő kiáramlással kapcsolatos aggodalmak közepette a Bitcoin árfolyama potenciálisan tovább eshet, esetleg akár 20 000 dollárig is. Mindez akkor következik be, amikor a piac a Bitcoin negyedik feleződését várja, amely esemény történelmileg árfolyam-ralikhoz vezetett.

Ebben a viharos helyzetben kulcsfontosságú figyelemmel kísérni, hogy a feltörekvő kriptovaluták hogyan navigálnak e kihívásokkal teli piaci körülmények között. Az ellenálló-képességük és teljesítményük az áresés ezen időszakában kulcsfontosságú mutatója lesz annak, hogy képesek lesznek-e erősek és relevánsak maradni a fejlődő kriptotérben. Olvasson tovább, hogy megtudja, mely érmék maradnak erősek az előrejelzések szerint az egész piacra kiterjedő pánik alatt, hogy potenciálisan hihetetlen hozamokat biztosítsanak Önnek.

ScapesMania: A kriptoszcéna újonca

Ahogy a ScapesMania az előértékesítés vége felé száguld, készülj fel egy nyereséggel teli februárra. Megkezdődik a visszaszámlálás a népszerű platformokon való azonnali bevezetéshez, ami potenciálisan a holdig repítheti a token értékét.

A rutinos, több éves tapasztalattal büszkélkedő csapattal a ScapesMania tőzsdei bevezetés utáni marketingje készen áll arra, hogy újraértelmezze a sikert. Továbbá a projekt túlmutat a megszokotton – élvezze a visszavásárlást, az égetést, a stakelést és a kizárólag a tulajdonosok számára tervezett számos kedvezményt.

A múlékony mémek világában a ScapesMania tokenje tartós hasznosságával tűnik ki. Különbözik a hype-ok által inspirált projektektől, amelyek népszerűsége rövid életű lehet és erősen függhet a trendektől.



Utolsó esély: Biztosítsa a kedvezményt most!

Ragadja meg a pillanatot, és biztosítsa a tokenjeit kedvezményes áron. Az előértékesítés ideje lejár – ne szalassza el a lehetőséget, hogy kihasználja az early bird előnyt!

A kiszámítható út a bizonytalanság közepette

Míg a nagyobb kriptovaluták az ingadozással küzdenek, a ScapesMania kiszámíthatóbb növekedési pályára állhat az előértékesítés során. A tőzsdei értéknövekedés és a folyamatban lévő projektfejlesztés miatt a mai befogadók potenciálisan vonzó megtérülést érhetnek el.

Még az előértékesítés során a tokenek megfizethető árúak, biztosítva, hogy a költségvetéstől függetlenül mindenki csatlakozhasson a ScapesMania-tulajdonosok köréhez.

Továbbá, a 20 000 dollár feletti összeget ScapesMania tokenekre költő kriptobálnák növekvő érdeklődése a vártnál hamarabb emelheti a ScapesMania elmozdulását a hiánypótlóból a mainstreambe. Miért érdemes várni? Most lehet a legjobb idő a cselekvésre.

>>> Biztosítsa elővásárlási kedvezményét - utolsó napok, cselekedjen most! <<<

A ScapesMania értékállósága

A ScapesMania jellemzőinek közelebbi vizsgálata számos vonzó szempontot tár fel. Először is, lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek egy több milliárd dolláros iparágban, amely az előrejelzések szerint 2027-re eléri az 521,60 milliárd dollárt.

Ezután a ScapesMania számos olyan funkciót kínál, amelyekkel a támogatók elkötelezettek és motiváltak maradnak. Lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy a DAO irányításán keresztül alakítsák a projekt irányát.

A tokenek megszerzésekor extra bónuszokat oldhat fel, összesen akár 102%-ot is. Sőt, a ScapesMania bemutatása a barátainak ajánlói jutalmakat hozhat. A korai támogatók buyback & burn eseményeken és tétgyűjtésen is részt vehetnek.

Továbbá a projekt tokenomikája átlátható és biztonságos, és a nemrég hozzáadott 100 000 dolláros ajándékozás lehet az utolsó simítás, ami ahhoz kell, hogy a korai rajongókból elkötelezett rajongók legyenek.

Jövőkép

A fent említett előnyöket figyelembe véve nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek, hiszen csak a tömegből/visszaadásból több mint 4 800 000 $ gyűlt össze. A ScapesMania már most ott tart, hogy a korábbi vásárlók bölcs döntésnek tekinthetik a döntésüket.

A tőzsdei bevezetés dátumával a láthatáron a ScapesMania hamarosan piacra kerül, és potenciálisan még a legoptimistább résztvevők várakozásait is felülmúlhatja. Tehát most lehet a tökéletes alkalom a projekt felfedezésére és kedvezményes tokenek megszerzésére.
 

Előértékesítési finálé: Siessen, az óra ketyeg!

Ne várjon – ragadja meg a pillanatot, és szerezze meg a tokent exkluzív, kedvezményes áron! Az előértékesítés a fináléjához közeledik, és a lehetőség ablaka gyorsan bezárul. Lépjen most, és élvezze a korlátozott ideig tartó ajánlat előnyeit!



Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával! Használja az EMY158 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetnek. Cselekedj gyorsan - az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.


Solana (SOL): A piaci változások és a Solana Saga telefonos hatása

A Solana (SOL) a közelmúltban jelentős változást tapasztalt a piaci dinamikában. A token elvesztette a támaszt egy emelkedő párhuzamos csatornán belül, ami jelentős értékcsökkenéshez vezetett. A Solana Saga telefonok körüli érdeklődés közelmúltbeli megugrása azonban – az előértékesítési megrendelések elérték a 40 000 darabot – optimizmust keltett a hálózatban. A Solana Mobile kezdeményezés célja, hogy ezeket a beépített kriptotárcával ellátott telefonokat megfizethetőbb áron kínálja, ami potenciálisan katalizálhatja a Solana (SOL) árfolyamának fellendülését.

A támasz áttörését követő közel 10%-os veszteség után úgy tűnik, hogy a Solana (SOL) megtalálta a fordulópontot, ami potenciálisan egy emelkedő trend kezdetét jelzi. A volumen a csökkenő árak ellenére jelentősen megnőtt, ami egy lehetséges likviditási kapaszkodásra utal. Ha a vevők kihasználják ezt a lehetőséget, a Solana (SOL) újra beléphet az emelkedő csatornába, és potenciálisan elérheti a 107,92 és 121,19 dollár közötti kínálati zónát.

A Solana (SOL) jövője attól függ, hogy képes-e fenntartani a lendületet és több vevőt vonzani. Ha a Solana Saga telefonok iránti érdeklődés a Solana (SOL) iránti megnövekedett keresletben nyilvánul meg, a token jelentős nyereséget könyvelhet el. A 80,00 dolláros szint alá törés azonban érvénytelenítheti ezt a bullish kilátást, ami további csökkenéshez vezethet. A jelenlegi piaci mutatók óvatos megközelítést sugallnak, mivel mind a bullish, mind a bearish forgatókönyvek elképzelhetőek.

Aptos (APT): Token feloldás és annak piaci következményei

Az Aptos (APT) jelentős eseményhez közeledik a több mint 24 millió token feloldásával, ami a forgalomban lévő kínálat több mint 8%-át jelenti. A tokenek beáramlása hatással lehet az Aptos (APT) piaci dinamikájára. A token az elmúlt hónapok legnagyobb kereskedési volumenét produkálta, ami fokozott piaci aktivitást jelez.

Az Aptos (APT) a közelmúltban árfolyamcsökkenéssel járó volatilitást tapasztalt, és nehezen tudta fenntartani a nyereséget. A token árfolyama ingadozik, és jelenleg veszteséggel kereskedik. A Relatív Erősség Index (RSI) gyengülő bullish trendet jelez, ami óvatosságot sugall a kereskedők körében.

Az Aptos (APT) jövője bizonytalan, a közelgő token-feloldás lehetőségeket és kihívásokat egyaránt rejt magában. Ha a piac jelentős árzavar nélkül felszívja a további kínálatot, az Aptos (APT) stabilizálódhat és potenciálisan növekedhet. A tokenek beáramlása azonban megnövekedett eladási nyomást is eredményezhet, ami potenciálisan lefelé nyomhatja az árfolyamot. A kereskedőknek szorosan figyelemmel kell kísérniük a piacot, hogy felmérjék a tokenek felszabadításának hatását az Aptos (APT) árfolyamára.

Sei (SEI): Növekedési pálya és piaci teljesítmény

A Sei (SEI) a kriptopénzek piacának kiemelkedő szereplője, és bevezetése óta jelentős növekedést mutat. A token 2023. december végén figyelemre méltó árfolyam-emelkedést tapasztalt, ami a befektetők és a kereskedők figyelmét is felkeltette.

Jelenleg a Sei (SEI) árfolyama csökkenő tendenciát mutat. Az áresés ellenére a kereskedési volumene nőtt, ami a token iránti folyamatos érdeklődést jelzi. A Sei (SEI) 2023. augusztusi bevezetését jelentős árfolyam-emelkedés követte, amely 2024 januárjában érte el a 0,86 dolláros csúcsot.

A Sei (SEI) jövőbeli növekedési potenciálja ígéretesnek tűnik, erős fundamentumok támogatják a piaci teljesítményét. A token árfolyamának és kereskedési volumenének emelkedése egészséges keresletre utal. A jelenlegi csökkenő tendencia azonban gondos megfigyelést igényel. Ha a Sei (SEI) fenntartja alapvető erősségeit és a piaci érdeklődést, akkor potenciálisan elérheti az 1 dolláros szintet. Mindazonáltal a piaci volatilitás és a külső tényezők kihívást jelenthetnek a növekedési pályáján.

 

Mantle (MNT): Új magasságok elérése és jövőbeli előrejelzések

A Mantle (MNT) 2023 októbere óta figyelemre méltó emelkedő pályán van, és új történelmi csúcsot ért el. Ezt a növekedést a növekvő piaci érdeklődés és a tranzakciós aktivitás hajtotta.

A Mantle (MNT) ára folyamatosan emelkedik, a token jelenleg 0,80 dolláros történelmi csúcson van. A Relatív Erősség Index (RSI) bullish trendet jelez, ami arra utal, hogy a lendület a bikáknak kedvez.

Az elemzők optimisták a Mantle (MNT) jövőjét illetően, hivatkozva a növekvő tranzakciós volumenre és piaci jelenlétre. A technikai elemzés a Mantle (MNT) árfolyamának potenciális emelkedését sugallja, amely esetleg elérheti az 1,14 dollárt, ami 44%-os emelkedést jelent a jelenlegi árfolyamhoz képest. Azonban a második hullám 0,58 dolláros mélypontja alá történő esés érvénytelenítheti ezt a bullish előrejelzést, ami jelentős áreséshez vezethet. A kereskedőknek ébernek kell maradniuk, és figyelembe kell venniük mind a növekedési lehetőségeket, mind a piaci ingadozások kockázatait.

Következtetés

A kriptopiac jelenlegi állapotát jelentős volatilitás és bizonytalanság jellemzi. A Bitcoin drámai áresése 40 000 dollár körüli szintre esett, és akár 20 000 dollárig is leeshet, ami hullámhatást váltott ki, ami más jelentős kriptovalutákra is hatással volt. A helyzetet tovább bonyolítja a Bitcoin negyedik feleződésének várakozása, amely esemény történelmileg árfolyam-rallikkal jár, de szintén növeli a piac kiszámíthatatlanságát.

Ebben az összefüggésben különösen figyelemre méltó az olyan feltörekvő kriptovaluták teljesítménye, mint a ScapesMania. Az innovatív játék ökoszisztéma már most látszik, hogy nem fog változtatni a pályáján – potenciálisan növekedni fog, és még tovább fog növekedni az elkövetkező hetekben és hónapokban.

 

Oldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: