Kutyája mentette ki a jeges tóba esett férfit: nem semmi, milyen ügyes volt - Videó!

A bátor eb egy michigani tóból segített kimenteni bajba jutott gazdáját. Nézd meg videón is!

Kutyája mentette ki a jeges tóba esett férfit: nem semmi, milyen ügyes volt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy 65 éves Travers City-i férfi még csütörtök délután esett a Michiganben található Arbutus-tóba. A balesetet az okozta, hogy a vízen keletkezett jégpáncél még nem volt elég vastag ahhoz, hogy egy ember biztonsággal rámehessen - írja az AP hírügynökség értesülései alapján a Telex.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy járókelők látták az esetet, és azonnal hívták a rendőrséget. A helyszínre Kammeron Bennets járőr sietett, aki észrevette, hogy a jégbe kapaszkodó férfi mellett ott van a kutyája is. Eszébe jutott, hogy a csúszós felületen biztonságosabban közlekedő állat segíthetne a mentésben. Az ezután történteket az ő testkamerája rögzítette.

A kutya mindenben követte az utasításokat

“Küldje ide a kutyát! Idejön hozzám?” - kiáltotta a bajba jutott férfinak. Ő erre azt válaszolta, hogy az állat neve Ruby. 

“Ruby, gyere! Ide hozzám!” - hívta a rendőr a kutyát, aki azonnal ott is termett nála. Az egyenruhás a mentéshez szükséges eszközt az állat nyakába akasztotta, aki szaladt vele vissza a gazdájához. Ezután a helyi tűzoltó segítségével már ki tudták húzni a férfit a vízből, és azonnal kórházba is szállítottak

 Borítókép: Lilia Galimzianova / Getty Images

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ilyen gyönyörű a jégbe fagyott Disko-öböl - Képeken mutatjuk a világ legszebb téli tájait

Meghitt téli hangulat, meseszép porcukortájak, északi fény.

Elolvasom
Ezt is szeretjük