Első Eb-rajt 3 győzelemmel; Sallói: nehéz tavasz vár ránk

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2024.01.17. 00:59
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Helyszíni tudósításban számoltunk be a férfi vízilabda Európa-bajnokság bronzmeccséről és a férfi kézilabda Európa-bajnokság utolsó csoporttalálkozójáról. Zágrábban a megfiatalított magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Varga Zsolt lapunknak azt nyilatkozta, „ez a mérkőzés nem lesz ott a kellemes emlékeim között, rengeteget hibáztunk”. Münchenben viszont zsinórban harmadszor nyertek a kézilabdázók, így két pontot visznek a középdöntőbe.Helyszíni tudósításban számoltunk be a férfi vízilabda Európa-bajnokság bronzmeccséről és a férfi kézilabda Európa-bajnokság utolsó csoporttalálkozójáról. Zágrábban a megfiatalított magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Varga Zsolt lapunknak azt nyilatkozta, „ez a mérkőzés nem lesz ott a kellemes emlékeim között, rengeteget hibáztunk”. Münchenben viszont zsinórban harmadszor nyertek a kézilabdázók, így két pontot visznek a középdöntőbe.

Kenan Kodro távozását követően Csongvai Áron lett a Fehérvár FC csapatkapitány-helyettese. A 23 éves védő lapunknak elmondta: „Mindenki tudja, mekkora veszteség Kenan Kodro távozása, hiszen a legeredményesebb játékos hagyta el a csapatot, de meg kell említeni Deybi Florest is. Mindketten meghatározó labdarúgói voltak a Vidinek, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, nagy érvágás a távozásuk, de ez egyben jó lehetőség másoknak a bizonyításra.”

Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója lapunknak adott interjújában elismerte, nyugodtabb lenne, ha tíz ponttal több lenne a csapat neve mellett, ám az ősszel nem úgy alakultak az eredmények, ahogy azt várták. Nem könnyű a helyzetük, a tabella végén három csapat nagy harcot vív a bennmaradásért, míg az előttük lévő klubok hat pontra vannak, ami nem kevés. „Nehéz tavasz vár ránk” – ismerte el a sportvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik