Egy rokon gyilkolhatta meg a tószegi házaspárt

Holtan találtak két embert Tószegen, gyilkosság, emberölés, helyszínelés, Tószeg, 2024.01.16. második adag
Vágólapra másolva!
Hétfőn, kora este egy házaspár holttestét találták meg egy tószegi családi házban. A nyomokból egyértelműen kiderült, hogy megölték őket. A helyiek az Origónak elmondták, hogy a nő egyik rokona lehet a gyilkos, akit azért fogadott be a pár, mert leégett a háza. Többek szerint a befogadott rokon alkoholista volt.
Vágólapra másolva!

A csendes, tószegi utca egy részét még kedden délután is lezárva tartották a rendőrök, még tartott a helyszínelés. Egy közelben lakó helyi elmondta az Origónak, hogy az egyik szomszéd hívta ki a rendőrséget a házhoz, miután nem látta a vele szemben élő házaspárt.

A hatóságok ezek után, hétfő kora este megtalálták a nő és a párja holttestét. A párt meggyilkolták.

A megtalálásukkor már kér napja halottak lehettek.

Több szomszédnak is feltűnt, hogy napok óta nem látják Zsuzsát és Misit.

- mondta a nő egyik barátja.

A szomszéd jelentette a tószegi pár eltűnését, akiket később házukban holtan találtak Fotó: Csudai Sándor - Origo

A szomszédokat megdöbbentette a gyilkosság híre. A házaspár évtizedek óta Tószegen lakott, jó kapcsolatuk volt mindenkivel, sokan ismerték őket. Az egyik szomszéd elmondta, hogy a szerény körülmények ellenére soha sem volt gond velük.

- mondta az egyik szomszéd.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy másik szomszéd azt is elárulta, hogy néhány hónapja a nő egyik rokona odaköltözött a párhoz. A férfinek leégett a háza, ezért a házaspár befogadta őt.

- mesélte egy idős asszony.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Több szomszéd is látta az idegen férfit a településen. Az egyikük még a napokban is találkozott vele a boltban, és az utcában is többször látta.

- mondta az egyik környékbeli férfi.

A rendőrség az eset után körözést adott ki F. Ferenc ellen emberölés miatt. Azóta azonban lekerült a rendőrség oldaláról a körözés.

F. Ferenc Forrás: police.hu

Az ügyben kerestük a rendőröket, akiktől azt a választ kaptuk, hogy a nyomozásra való tekintettel nem adhatnak több információt.