Felháborodott az influenszer, amiért Franciaországban franciául beszélnek – videó

2024. jan 15. 12:31
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Az influenszer nagyot csalódott az országban /Illusztráció: Northfoto

Az influenszer nagyot csalódott az országban /Illusztráció: Northfoto

Az influenszer meglehetősen csalódott Franciaországban.

A RealPhDFoodie profilnéven ismert Angela több TikTok-videóban számolt be arról, hogy Franciaországba utazott szilveszterre, ám ott nagy csalódás érte őt. Elsősorban az okozott számára nehézséget, hogy az országban meglehetősen elszigetelve érezte magát, mivel a franciák nem fogadták őt olyan nagy mértékű vendégszeretettel, mint amire számított. Ezen felül felháborodott azon, hogy milyen kevesen beszélnek angolul, valamint az is bosszúságot okozott neki, hogy szilveszter estéjén szinte minden étterem zárva volt.

Nem tudom, hülyének érzem magam… Ez az első alkalom, hogy itt járok. Őszintén szólva, elszigetelve érzem magam. Ez egy gyönyörű város – rengeteg látnivalót és programot kínál, ám az itteni emberek nagyon közömbösnek tűnnek

– fejtette ki az egyik videójában, miközben a könnyeivel küzdött. A 24.hu cikke szerint Angela hozzátette, hogy Olaszországban és Németországban nem volt gondja az ismerkedéssel, mert ott az emberek szívesen beszéltek angolul, Franciaországban azonban mindenki franciául beszél, így nehéznek találta a kommunikációt.

Több milliárd forintot örökölt egy 31 éves osztrák nő: 50 emberre bízza, hogy osszák szét a pénzt

Több milliárd forintot örökölt egy 31 éves osztrák nő: 50 emberre bízza, hogy osszák szét a pénzt

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

A Blikk videói között megtalálható minden, ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Franciaország influenszer francia szilveszter