Mentőautóban vert meg egy rendőrt egy ózdi nő

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy ózdi nő bódult állapotban kiesett az első emeleti lakásuk ablakán. Később aztán a mentősöknek nem hagyta, hogy ellássák, ezért rendőrök is kimentek. A mentőautóban az egyik rendőrt megütötte az arcán és elszakította a ruháját.
Vágólapra másolva!

A nő 2022- június 12-én reggel, bódult állapotban kiesett az első emeleti lakásuk ablakából. Egy előtetőre esett, onnan egy autóra, arról pedig a földre. Könnyebben megsérült, a mentősök be akarták vinni a kórházba, de útközben agresszív lett, ezért visszafordultak vele és rendőri segítséget kértek.

A lakásnál az egyik rendőr belépett a mentőautóba, mire a nő megütötte az arcán, a másik kezével pedig leszakította az ingéről a zsebet.

Ezek után a kezeit hátrabilincselve vitték kórházba. Ott továbbra is elutasította az orvosi ellátást, ezért a rendőrök leültették egy székre. Ekkor megpróbálta megrúgni a rendőrt, akinek ezt sikerült kivédenie.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A bíróság hivatalos személy elleni erőszak miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte a nőt, de a döntés nem végeleges, az ügyészség súlyosításért fellebbezett – írja közleményében a Miskolci Törvényszék.

Ahogy az Origo megírta, korábban egy szabolcsi család támadt rá a rendőrökre, Miskolcon pedig egy külföldi férfi. Szegeden egy embercsempész támadt a rendőrökre, egy német férfi pedig a fogdában.