Szoboszlai Dominik-exkluzív: A válogatottban szerepelni megfizethetetlen élmény

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.01.10. 22:54
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Szoboszlai Dominik az Év Sportolója Gála után exkluzív nagyinterjút adott a Nemzeti Sportnak. Az Év férfi sportolója, egyben a csapatok között győztes labdarúgó-válogatott kapitánya Szöllősi Györgynek a szurkolókról, az Európa-bajnokságról, a csapatkapitányi karszalagról, Mohamed Szalahról és Erling Haalandról is őszintén elmondta a véleményét. Címlapsztori két oldalon.Szoboszlai Dominik az Év Sportolója Gála után exkluzív nagyinterjút adott a Nemzeti Sportnak. Az Év férfi sportolója, egyben a csapatok között győztes labdarúgó-válogatott kapitánya Szöllősi Györgynek a szurkolókról, az Európa-bajnokságról, a csapatkapitányi karszalagról, Mohamed Szalahról és Erling Haalandról is őszintén elmondta a véleményét. Címlapsztori két oldalon.

Kakas László 70 éves. A Ferencváros, a Vasas és még egy sor más klub egykori válogatott, amúgy szakácsként induló kapusával egykori csapattársa, Zombori András készített igazán hangulatos múltidéző interjút.

Pénteken kezd válogatottunk a férfi kézilabda Eb-n. Vincze Szabolcs Münchenből adott helyszíni jelentésében Bánhidi Bence („Gyerünk, csináljuk, éljünk a lehetőséggel!”) és Ligetvári Patrik („Mindenkinek el kell hinnie, hogy mire képes...”) is kifejtette, mit vár a tornától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik