42 pont a labdarúgók és a pólósok között; Máthé Dominik: Chema kéri, hogy lőjek

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.01.09. 22:55
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Itt vannak az Év Sportolója Gála részletes 10-es listái. Ezekből egyebek mellett kiderül, hogy a labdarúgó-válogatott és a világbajnok férfi vízilabdacsapat között volt a legszorosabb csata az élen, hogy Szoboszlai Dominik több mint 300 pontot vert a második Kós Hubertre, a férfi kardozók pedig a nőkre, és hogy Marco Rossit meg sem tudta szorítani Varga Zsolt és Elek Gábor. Labdarúgóink olasz kapitánya azt is elmondta, hogy kiderült: akárcsak a világon, Magyarországon is a labdarúgás a legnépszerűbb sportág. Címlapsztori két oldalon.Itt vannak az Év Sportolója Gála részletes 10-es listái. Ezekből egyebek mellett kiderül, hogy a labdarúgó-válogatott és a világbajnok férfi vízilabdacsapat között volt a legszorosabb csata az élen, hogy Szoboszlai Dominik több mint 300 pontot vert a második Kós Hubertre, a férfi kardozók pedig a nőkre, és hogy Marco Rossit meg sem tudta szorítani Varga Zsolt és Elek Gábor. Labdarúgóink olasz kapitánya azt is elmondta, hogy kiderült: akárcsak a világon, Magyarországon is a labdarúgás a legnépszerűbb sportág. Címlapsztori két oldalon.

Cristian Ramírez akár napi 24 órát is szívesen eltölt ferencvárosi társaival. Legalábbis most, amikor a feszített tavaszi folytatásra fekteti három fronton is harcoló csapata az alapokat. Borbola Bence interjúja.

Női pólósaink távolabb kerültek Párizstól, a férfiak étvágya viszont megjött az olaszverés után. Patai Gergely helyszíni beszámolója Eindhovenből, ahol a lányok lecsúsztak az elődöntőről és a kvótáról, hangulatjelentés Zágrábból, ahol a hétfő esti csodának járt utána Lakner Gábor.

Máthé Dominik már nagyon várja a férfi kézilabda Eb-t. Balkezes átlövőnk norvégiai és párizsi tapasztalatairól, az ott töltött idők tanulságairól épp úgy beszélt Vincze Szabolcsnak, mint arról, hogy miért bízik nagyon a kapusainkban, és hogy mit kér tőle támadásban Chema Rodríguez szövetsgi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik