2023 legjobbjait díjazták az Operaházban; Exkluzív interjú Fabio Cannavaróval

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2024.01.09. 00:09
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

A budapesti Operaházban megrendezett gálán a sportújságírók szavazatai alapján tizenegy kategóriában hirdettek győztest, az MSÚSZ életműdíját pedig Schmitt Pál vehette át Novák Katalin köztársasági elnöktől. Részletes beszámoló az M4 Sport – Az Év Sportolója Gáláról.A budapesti Operaházban megrendezett gálán a sportújságírók szavazatai alapján tizenegy kategóriában hirdettek győztest, az MSÚSZ életműdíját pedig Schmitt Pál vehette át Novák Katalin köztársasági elnöktől. Részletes beszámoló az M4 Sport – Az Év Sportolója Gáláról.

A repülőtérről a belvárosba vezető autóúton az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála díszvendégét nápolyi kötődésről, Marco Rossi olaszországi megbecsültségéről és a külföldi munka nehézségeiről kérdeztük. A világbajnok és aranylabdás Fabio Cannavaróval Csillag Péter beszélgetett.

Genfben látogattuk meg Bolla Bendegúzt, aki a Wolverhampton kölcsönjátékosaként a svájci Servette-ben szerepel. A 24 éves, 14-szeres válogatott futballista többek között az Eb-sorsolásról, a nemzeti csapatban nyújtott teljesítményéről, a klubjában betöltött szerepéről, a konkurenciaharc hiányának elkényelmesítő hatásáról, az újabb előrelépés lehetőségéről, valamint az édesapja maximalizmusáról beszélt. Borsos László interjúja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik