Ilyen nincs: az egykori bunkerből luxusbarlanglakást csináltak, most bárki kibérelheti – Ezek a fotók önt is lenyűgözik majd

2024. jan 6. 18:38
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Ez a kiadó barlanglakás az Egyesült Államokban található / Fotó: Profimedia

Ez a kiadó barlanglakás az Egyesült Államokban található / Fotó: Profimedia

Ön kipróbálná, milyen egy bombamenhelyen nyaralni éjszakánként közel 800 ezer forintért? Úgy tűnik, manapság a bunkerek divatosak az ingatlanpiacon. Lássuk, mit tud ez a nagyon menő barlanglakás.

A rossz hír, hogy nekünk, magyaroknak ezért a barlanglakásért az Egyesült Állalmokig kellene utaznunk. A Creek-barlang az Ozark-hegységben található Parthenonban, Arkansas államban.

Beyoncé és Jay-Z brutálisan drága kastélya vagy éppen Lionel Messi csodás, vízparti luxusvillája: mesés álomházak, amelyeket idén vásároltak a világsztárok – fotók

A négyágyas ingatlant eredetileg biztonsági zónaként használták az 1980-as évek elején, amikor a Szovjetunióval vívott nukleáris háború veszélye fenyegetett. Az azóta eltelt évek során a bunker számos felújításon esett át: a legutóbbi három évig tartott, és 1 millió dollárba került.

Most ez egy egyedülálló nyaraló bárki számára elérhető. A barlangon kívül található egy veranda, egy ülősarok és egy bejárati ajtó, mint bármely más otthonnál, de egy hosszú étkezőasztal és egy fából készült bár is rendelkezésre áll. Eközben a nappaliban két nagy, hangulatos kanapé, valamint a barlang falára szerelt tévé található.

Annak pedig, aki imád a szabadban lenni, a lehető legtökéletesebb választás, hiszen az erdők és a folyók közelsége még hangulatosabbá teszi az egészet. Lássuk a meseszép képeket a nem mindennapi ingatlanról!


Galéria


Bezárás
2024.01.06.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
kiadó lakás barlanglakás bunker