Nyakon akarta szúrni a fiát egy somogyi férfi

Vágólapra másolva!
A Somogy vármegyében élő férfi azóta ivott rendszeresen, hogy elvesztette a munkáját. Az egyik ilyen alkalommal összeveszett a családjával, majd egy késsel rátámadt a fiára, el akarta vágni a torkát. Később az egyik lánya élettársára is rátámadt.
Vágólapra másolva!

A férfi régebben is sűrűn ivott, ilyenkor mindig veszekedett a családjával és fenyegette is őket. Miután tavaly novemberben munkanélküli lett, folyamatosan inni kezdett.

Az egyik napon, részegen összeveszett az élettársával és a húszas éveiben járó fiával, akit hangosan szidott, majd megfogott egy konyhakést és azzal megindult felé. Amikor a fia közelébe ért, derékmagasságban megpróbálta megszúrni, de a fiú hátralépett, majd kimenekült az udvarra. A férfi követte, a fia pedig elcsúszott a vizes füvön.

A támadó ekkor már a nyaka felé szúrt a késsel, de a fiúnak sikerült elhajolnia. A férfi azonban nem adta fel, még egyszer a fia nyaka felé szúrt, akinek sikerült lenyomnia az apja karját.

Forrás: Ügyészség.hu

Közben a család odahívta a férfi egyik lányának az élettársát, hogy a legkisebb gyereket vigye el onnan.

Az apa azonban őt is meg akarta támadni, az sem zavarta, hogy a karjaiban tartja a gyereket.

A támadás nem sikerült, mert a férfi fiának sikerült kiütnie a kezéből a kést egy felmosó nyéllel.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Ahogy az Origo korábban megírta, Vágsellyén egy férfi késsel támadt rá a családjára, az öccsét és egy másik embert megölt. Jászkóhalmán egy férfi megölte a feleségét, a nevelt lányát pedig megverte. Egy makói férfi rátámadt az élettársára, egy nógrádi férfi pedig késsel támadt a feleségére és a gyerekeire.