Szoboszlai pótolhatja Szalahot – ha felépült...; Gyulay Zsolt: Fantasztikus évünk lesz

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.01.02. 22:48
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Szoboszlai Dominik combsérüléséről még nincs friss információ, de új pozíciójáról annál több. Liverpooli vélemények szerint a temérdek sérült és az Afrika-kupára távozó Mohamed Szalah hiányában ő lehet az, aki a támadósorban pótolhatja az egyiptomi klasszist... Meglátjuk, egyelőre várjuk a keddi MR-vizsgálat eredményét.Szoboszlai Dominik combsérüléséről még nincs friss információ, de új pozíciójáról annál több. Liverpooli vélemények szerint a temérdek sérült és az Afrika-kupára távozó Mohamed Szalah hiányában ő lehet az, aki a támadósorban pótolhatja az egyiptomi klasszist... Meglátjuk, egyelőre várjuk a keddi MR-vizsgálat eredményét.

Kleinheisler László újra Horvátországban. A közelgő Eb miatt sem mindegy, kinek mennyi játékperc jut, ezért is ment kölcsönbe a Hajduk Splithez a Panathinaikosz válogatott magyarja.

Gyulay Zsolt fantasztikus évre számít. A Magyar Olimpiai Bizottság első embere Bobory Balázsnak elmesélte, csapatlétszámban, szereplésben és rendezésben mit vár Párizstól. Címlapsztori két oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik