Elvált a Szerencsekerék háziasszonya: volt férje már egy ismert nővel találkozgat

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás 2023 végén hivatalosan is elvált. A focistára, úgy tűnik, újra rátalált a szerelem.

sydney
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szerencsekerék műsorvezetője, Sydney Van Den Bosch és labdarúgó férje, Egerszegi Tamás 2023 szeptemberében jelentette be, hogy elválnak. Hét évet töltöttek együtt, abból ötöt házaspárként.

Annak ellenére, hogy a válás békés volt, a tévést megviselte a döntés. Sydney van den Bosch tavaly még könnyek között vallott arról, hogy férjével nem folytatják tovább. A Blikk értesülése szerint a tévés és a focista már hivatalosan is elvált.

Sydney van den Bosch elvált

Házasságuk megsínylette, hogy a férfit vidékre szólította munkája, míg a volt szépségkirálynő a fővárosban élt. A TV2 sztárja tavaly úgy nyilatkozott, túlságosan különböző személyiségek voltak, és „elfejlődtek egymás mellett”.

Míg a Szerencsekerék háziasszonya továbbra is keresi a szerelmet, volt férje már, lehet, meg is találta. A focistát az utóbbi időben gyakran látták egy hölgy társaságában, és a közösségi oldalain is rendre feltűnik a rejtélyes barátnő, aki egy népszerű szépségszalon és egy Budapest belvárosában lévő ázsiai étterem alapító-tulajdonosa. A posztok alapján ő és Zoé együtt járnak koncertre, és többen látták már őket kéz a kézben sétálni Budapest utcáin.

- A magánéletemet nem szeretném sehol sem kiteregetni. Nyilván nem tagadom, hogy ismerkedünk, ennyit tudok mondani - nyilatkozott a lapnak Egerszegi Tamás.

2023 legnagyobb port kavart sztár válásai

Nem volt eseménytelen a sztárvilágban a 2023-as év magánéleti téren sem: több sztár is úgy döntött, válik, házastársával külön folytatják tovább útjukat. Míg voltak, akiknek szakításától hónapokig hangos volt a sajtó, mások békében, szeretetben jelentették be, hogy kihűlt a láng, nincs tovább.

Az RTL műsorvezetője 13 év után váratlanul válik: sztárok, akiknek 2023-ban véget ért a házassága

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Cover-fotó: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük