Michael Douglas és Cahterine Zeta-Jones gyerekeikkel ritka közös fotókon: Dylan már 23, Carys 20 éves

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekeikkel Indiában töltötték az ünnepeket.

Michael Douglas és Cahterine Zeta-Jones gyerekeikkel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ünnepek alatt sokak számára az az elsődleges, hogy minél több időt töltsenek a családjukkal: ez a sztárvilágban sincs másként. A rajongók pedig örülhetnek, mert ebben az időszakban azok a sztárok is hajlamosak megmutatni a gyermekeiket az Instán, akikre ez nem jellemző év közben.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones fiát és lányát például nagyon kevésszer láthatjuk, épp ezért extrán különlegesek a friss fotók, amelyeket a színész osztott meg a közösségi oldalán.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas gyerekeikkel

A sztárházaspár a karácsonyt és a szilvesztert egyaránt Indiában ünnepelte. Már december elején innen jelentkeztek, és a gyerekeikkel közös fotók is itt készültek róluk. Íme:

Az első képen négyesben szerepelnek: az immár 23 esztendős Dylan édesanyja mellett áll, így karolja át húszéves húgát. A második oldalon Michael Douglas mosolyog fia és lánya mellett, míg még egyet lapozva Carys és Catherine Zeta-Jones közös fotóját láthatjuk.

Mivel óvják gyermekeik magánéletét, kevés az információ arról, hogy az immár nagykorú Dylan és Carys mivel foglalkozik. Annyit azért lehet tudni, hogy előbbi a Brown Egyetemen diplomázott 2022-ben, míg utóbbit a divat világa vonzza. 

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas házassági évfordulója

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas novemberben ünnepelték 23. házassági évfordulójukat, ennek alkalmából mindketten régi, esküvői képekkel nosztalgiáztak az Instagramon.

Catherine Zeta-Jones csodaszép menyasszony volt: 23 éve ment hozzá Michael Douglashez

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas a 23. házassági évfordulójukat ünnepelték.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük