Völgyi Zsuzsi és 20 évvel fiatalabb párja szakíthattak: sokan támadták őket a korkülönbség miatt

Völgyi Zsuzsi és párja szakítottak, az énekesnő egyedülálló anyaként éli életét.

Völgyi Zsuzsi szakítása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hírek szerint szakított Völgyi Zsuzsi és húsz évvel fiatalabb párja. Bár a párkapcsolatáról külön nem nyilatkozott, az egyik hetilapnak egy interjúban azt mondta, egyedülálló anya. 

A zenész szerelmével közös képek is eltűntek a közösségi oldaláról, ebből is arra lehet következtetni, hogy szingli lett. 

Völgyi Zsuzsi szakítása

- Egyedülálló anyaként nehéz helytállni, és megoldani, hogy időben eljussak mindenhová. Nem egyszerű észben tartani saját időpontjaimat és a gyerekéit, de minden percét élvezem, hiszen anyának lenni a legcsodálatosabb az életben - mondta a 43 éves énekesnő a Hot! magazinnak

Völgyi Zsuzsi 2015-ben ment férjhez, 2017-ben született meg a kislánya. Házassága Gáborral több hullámvölgyet is megélt, végül 2021 novemberében jelentette be, hogy elválik. Azt, hogy kinek a személyében talált rá az új szerelem, 2023 februárjában árulta el a nagy nyilvánosságnak. Ekkor már két éve egy párt alkotott Kökény Tamással, aki 2016-ban megnyerte a Duna Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatóját.

Kapcsolatukat azért titkolták sokáig, mert szerették volna, ha a szerelmüket egy ideig megőrizhetik maguknak. Később azt is elárulta, azért is titkolóztak, mert tartott tőle, hogy szétszedik a húsz év korkülönbség miatt. A kommentelőktől kapott is hideget-meleget. 

- Nőként mindig másabb a helyzet, ha fiatalabb párja van. Férfiaknál ez máshogyan működik szerintem - mesélte a Szerencsekerék egyik 2023. augusztusi adásában.   

Magyar sztárok, akik 2023-ban szakítottak

Tóth Andi és Marics Peti szakítása megrázta a közönséget, hiszen sokak szerint szép párt alkottak együtt. Nézd meg képes összeállításunkban 2023 legnagyobb port kavart szakításait!

A magyar énekes álompár szakítása mindenkit meglepett: sztárok, akik 2023-ban szétmentek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Völgyi Zsuzsi

Ezt is szeretjük