18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Mickey egér sem kerülheti el a sorsát: hamarosan hidegvérű gyilkosként láthatjuk viszont a vásznon, itt az előzetes

2024. jan 2. 10:29
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Mickey egér vérfagyasztó gyilkossá válik az új procukcióban. /Fotó: IMDb

Mickey egér vérfagyasztó gyilkossá válik az új procukcióban. /Fotó: IMDb

Újabb mesefigura tör emberi életekre: a tervek szerint márciusban érkezik Mickey egér, aki ezúttal nem túl kedves játékot szeretne űzni a fiatalokkal.

Ha azt gondolnánk, hogy a Micimackó: Vér és méz után leállnak a gyermekmesék horrorosításával a filmesek, minden bizonnyal tévednénk, hiszen nemcsak a Bambi, hanem a Pán Péter vérfagyasztó verzióival is készülnek már, de előbb még úgy tűnik, más vizekre is evezünk. Most robbant be a Mickey's Mouse Trap, vagyis a Mickey egércsapdája előzetese – bár még hivatalos magyar címet nem kapott a produkció –, melyben gyerekkorunk kedvenc kisegere, Mickey egér immár gyilkolni fog.

Ön mennyire ismeri az ikonikus Disney-meséket? Ebből a kvízből most kiderül!

Ön mennyire ismeri az ikonikus Disney-meséket? Ebből a kvízből most kiderül!

A filmet, mely egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, Jamie Bailey rendezi, azok után jöhet létre, hogy január 1-jével a Disney elvesztette Mickey egér kizárólagos szerzői jogait. Az is napvilágot látott, hogy a főbb szerepekben kiket láthatunk majd, eszerint pedig a teljesség igénye nélkül feltűnik majd a képernyőn Sophie McIntosh, Callum Sywyk, Allegra Nocita, Ben Harris és Mackenzie Mills is, írja a The Hollywood Reporter.

A producerek, Paul Whitney, Mark Popejoy, Alexander Gausman és Andrew Agopsowicz márciusi premierben bizakodnak, azonban még az sem világos, hogy van-e már forgalmazó a fedélzeten, vagy netalántán egy streaming platformra vinnék-e a produkciót.

A film előzetesét itt tudja megtekinteni:

A film szinopszisa szerint a főszereplő, Alex a 21. születésnapján a munkahelyén, pontosabban egy játékteremben kell dekkolnia egy késő esti műszakban, ezért a barátai úgy döntenek, meglepik a lányt, azonban egy Mickey egér maszkot öltött gyilkos egy saját játékba kezd velük...

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

horror

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Horror Filmklikk Mickey egér disney Walt Disney gyerekmese