Tom Brady már tervezte a visszatérését

2024.01.02. 08:48
Az amerikai futballirányító, Tom Brady Instagram-oldalán megjelent évbúcsúztató bejegyzés szerint majdnem ismét elvetette a visszavonulás gondolatát.

A hétszeres Super Bowl-bajnok, Tom Brady 2022-ben már egyszer bejelentette visszavonulását, majd alig másfél hónappal később meggondolta magát, és inkább benevezett egy újabb szezonra. 2023-ban ugyanakkor egy igen komoly hangvételű videót osztott meg a közösségi oldalán, amelyben könnyek között számolt be arról, ezúttal végleges a döntése: 45 évesen visszavonul az élsporttól.

Egyesek okkal remélhették, hogy a történelem majd megismétli önmagát, így a sportoló ismét visszatér, ám ehhez hasonló bejelentést nem tett. Az Instagram-oldalán december 31-én megosztott bejegyzése ugyanakkor árulkodó részletet rejt.

Tom Brady a közösségi oldalán egy galériát osztott meg a követőivel, benne olyan képekkel, amiken a szeretteivel látható, illetve egy hosszabb szöveget is írt a fotók mellé. Úgy fogalmazott, minden pillanatáért hálás a 2023-as évnek, ami örömteli eseményekben és mélypontokban is bővelkedett.

Mint írta, mindenkinek azt javasolja, hogy a lehető legközelebbi kapcsolatot alakítsa ki a szeretteivel, mivel a nap végén csak ők számítanak. Az utolsó sorokban pedig a sokakat foglalkoztató, visszatérésével kapcsolatos kételyekre is adott némi választ.

Az egyetlen hátránya 2023-nak az volt, amikor májusban éppen elvetettem volna a visszavonulást, mire a barátaim a visszavonulásomat ünneplő partit rendeztek nekem. Kissé rám erőltették

– tette hozzá.