Új Olympiakosz vár a Fradira; Nagy Ádám az Eb-ért Dél-Koreába menne

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.01.01. 23:31
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Bár még másfél hónapja van a Ferencvárosnak, nem árt, ha felkészül a pireuszi változásokra. Az Ekl-playoffra készülő zöld-fehérek régi ismerőssel találkoznak – de a tulajdonos pénzeszsákja éppen kinyílóban, és hat-hét új érkezővel is számolnia kell Dejan Sztankovicsnak a párharcig. És ha már Olympiakosz: Bukovi Mártontól, Détári Lajoson át Megyeri Balázsig hosszú a klub magyarjainak sora, arról pedig Mucha József mesélhet, milyen edzőként diadalra vinni a görögök ellen az FTC-t. Címlapsztori két oldalon.Bár még másfél hónapja van a Ferencvárosnak, nem árt, ha felkészül a pireuszi változásokra. Az Ekl-playoffra készülő zöld-fehérek régi ismerőssel találkoznak – de a tulajdonos pénzeszsákja éppen kinyílóban, és hat-hét új érkezővel is számolnia kell Dejan Sztankovicsnak a párharcig. És ha már Olympiakosz: Bukovi Mártontól, Détári Lajoson át Megyeri Balázsig hosszú a klub magyarjainak sora, arról pedig Mucha József mesélhet, milyen edzőként diadalra vinni a görögök ellen az FTC-t. Címlapsztori két oldalon.

Nagy Ádámot Ádám Martin klubjával hozták hírbe. A Pisa magyarja kevés játékpercet kapott az ősszel, így – ha hinni lehet Marco Rossi szigorának – a biztos Eb-kerettagság érdekében váltania kellene, és erre az Ulszan HD kínál lehetőséget…

Kovács Sarolta visszavonult. A tokiói olimpiai bronzérmes, világbajnok és Európa-bajnok öttusázó a legutóbbi olimpia óta nem versenyzett, nem meglepő, hogy erre a döntésre jutott – és edzőként folytatja Fehérváron.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: 2024-es előretekintővel az utánpótlás-korosztályok világversenyeiről

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik