Megható visszaemlékezés a mindig életvidám Bodrogi Gyulától: „Kevés olyan év van, amire nem emlékszem vissza szívesen”

2024. jan 1. 12:49
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
A két humorista, Litkai Gergely és Kovács András Péter Híradója után Bodrogi Gyuláé lesz a képernyő /fotó: Pozsonyi Zita

Bodrogi Gyula idén tölti be a 90. életévét. /fotó: Pozsonyi Zita

A Nemzet Színésze idén tölti majd be a 90. életévét, még sincs sok olyan éve, amelyre nem emlékezne vissza szívesen. Szilveszterkor most ő köszöntötte jókívánságaival a tévénézőket.

Bodrogi Gyula, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 2024-ben már 90 éves lesz, és az év végén, új év kezdetén sokan visszatekintenek az elmúlt időszakukra, számot vetnek arról, miket értek el, és milyen napokat tudhatnak maguk mögött, azonban most újévi köszöntőjében a Nemzet Színésze az RTL-en elárulta, kevés olyan év van a háta mögött, amire ő nem emlékszik vissza szívesen.

Bodrogi Gyula vallomása: „Túl gyáva vagyok belegondolni, mennyi idős vagyok”

Bodrogi Gyula vallomása: „Túl gyáva vagyok belegondolni, mennyi idős vagyok”

Az ember végiggondolja az évet, végiggondolja az életét. Hát, ebben az évben sok mindent csináltunk, premiereket, filmet - mondta Bodrogi Gyula, majd hozzátette, ebben a korban sokan a "szörnyű" vagy "borzasztó" szavakkal írnák le az évüket, ő mégis úgy érzi, ehhez még öregednie kell. Nagyon kevés olyan éve van, amire nem szívesen emlékszik vissza, és nevetve hozzáfűzte, most már elég sok volt, egészen pontosan 89.

Bodrogi Gyula tavaly kapott vasdiplomát, vagyis immár 65 évvel ezelőtt végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, mégis kissé szomorúan tette hozzá, hogy ezt az elismerést már csak egyedül vehette át az osztályából.

A mindig jókedvűnek tűnő színművész jóisteni adománynak tartja azt, hogy el tudja magáról hitetni azt, hogy mindig jókedvű. Ráadásul nemcsak jókedvű, hanem még energikus is. Azt mondta, napközben, ha nincsen a színházban, el tud fáradni, a színpadon azonban akár táncra is perdül, ott nem érez fáradtságot egyáltalán.

Két dolog nélkül nem létezik színház: az egyik a színész, a másik a közönség. A közönségek szerepe van - jelentette ki, majd azzal egészítette ki beszédét még, hogy nagyon fontos a család, hiszen az egy olyan kis közösség, amiben olyan dolgok történnek, amik a világban történnek nagyban, még nagyobba.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Boldogságot, békességet, egészséget! Egészséget magamnak is, mert ebben az évben leszek 90 éves - mondta Bodrogi Gyula, aki az RTL nézőit köszöntötte szilveszter alkalmából.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Bodrogi Gyula

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Bodrogi Gyula újév szilveszter köszöntő egészség Nemzet Színésze Család