Nem hiszi el, idén melyik híres magyar nőről készült fürdőruhás képeket nézték meg a legtöbben nálunk – fotók

2023. dec 31. 19:31
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Így is felismeri mindenki nem igaz?

Így is felismeri mindenki nem igaz?

Az idén nyári Balaton-átúszásra is több ezren jelentkeztek, hogy megtegyék a Balatonboglár és Révfülöp között lévő 5,2 kilométeres távot: a részvevők között pedig ott volt Novák Katalin és férje is. Júliusban ezt a galériánkat nézték a legtöbben, mindenki kíváncsi volt a köztársasági elnök fürdőruhás képeire.

Az eredetileg szombatra tervezett eseményt egyébként el kellett halasztani az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján, zivatarveszélyes időjárás miatt, így a szervezők átrakták a Balaton-átúszást vasárnapra.

Már előre lehetett tudni, hogy valami nagyon különleges fog történni a 41. alkalommal kiírt Balaton-átúszáson: plakátokon hirdették, hogy Magyarország köztársasági elnöke életében először átússza a Balatont.

Ilyen még soha nem volt! Novák Katalin köztársasági elnök is átússza a Balatont

Ilyen még soha nem volt! Novák Katalin köztársasági elnök is átússza a Balatont

A módosított, vasárnapi időponton is részt vevő Novák Katalin korábban már a közösségi médiában megosztotta, hogy mennyire izgatott a a sportesemény kapcsán: egy képet rakott ki arról, hogy milyen fürdőruhát fog viselni ahhoz, hogy a távot megtegye. Ráadásul mindezt nem egyedül csinálta, hanem férjével, Veres Istvánnal közösen állt rajthoz a magyar színekben pompázó úszóruhájában.


Galéria


2023.12.31.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Novák Katalin

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Novák Katalin Balaton Balaton átúszás fürdőruha