Kajdi Csaba nem tud dönteni: a követői segítségét kéri új kutyája kiválasztásához – fotók

2023. dec 31. 12:57
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Rajongói segítségét kéri Kajdi Csaba az új kiskutyája kiválasztásához / Fotó: Fuszek Gábor

Rajongói segítségét kéri Kajdi Csaba az új kiskutyája kiválasztásához / Fotó: Fuszek Gábor

Kajdi Csaba Sanyika halála után úgy döntött, új házi kedvencet fogad be, de nem tud dönteni, hogy melyik fajta legyen. Rajongóihoz fordult segítségért.

Nem tudunk dönteni. Nekem kell a segítséged! I need your help! – mondta 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában Cyla, aki elismeri, hogy lehet kutyus nélkül élni, de egyáltalán nem érti, hogy minek.

Nagyjából két hónap telt el azóta, hogy Kajdi Csaba kiskedvence, Sanyika elhunyt. A kiskutya jóban-rosszban a szókimondó ügynökségvezető társa volt, akit a rajongók is nagyon kedveltek. Úgy látszik most érkezett el az a pont, hogy Sanyi helyére egy másik négylábú érkezhet.

„A szavak elfogytak” – Kajdi Csaba szívszorító hírt osztott meg: „A mi drága Sanyikánk ma reggel örökre elaludt...”

„A szavak elfogytak” – Kajdi Csaba szívszorító hírt osztott meg: „A mi drága Sanyikánk ma reggel örökre elaludt...”

Drága arany követő rajongó! Most nagyon nagy szükség lenne a segítségedre! Te mit javasolsz ki legyen az új családtag? Westie vagy Maltipoo? Esetleg egy Biewer? Sose kérem hogy lájkoljál meg kommenteljé de tedd már meg hogy most kommentben megírod te milyen fajta kutyát tudsz elképzelni mellém?! Vagy azt írd meg neked mi a kedvenced! Nagyon köszi!

– osztotta meg felhívását Cyla, aki nagyon szereti a westie-ket – hiszen Sanyika is az volt –, de fél, hogyha megint egy ilyen kutyát választ, önkéntelenül is összehasonlítaná elhunyt kutyusával.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Kajdi Csaba

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Kajdi Csaba kiskutya választás Sanyika cyla