Kiemelkedően nagy szerepet kapott Mikes Anna Krausz Gábor 2023-as évében – videó

2023. dec 31. 12:03
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Krausz Gábor összefoglalója alapján Mikes Anna nagyon fontos szerepet kapott a 2023-as évében / Fotó: Knap Zoltán

Krausz Gábor és Mikes Anna nem csak a Dancing with Stars idei évadát nyerték meg, de egy új szövetségest is a másik személyében / Fotó: Knap Zoltán

Krausz Gábor egy összefoglaló videót tett közzé az év utolsó napján, amiben visszatekintett a 2023-as évére. Az összeállításban feltűnően sok helyet kapott Mikes Anna.

Mint, ahogy arról a Blikk beszámolt, Tóth Gabi vasárnap egy hosszú bejegyzésben idézte vissza, milyen leckéket adott neki az élet az elmúlt egy évben. Kiemelte, hogy annyi tapasztalást kapott, hogy biztos benne, soha nem fogja elfelejteni ezt az évet, és megtanulta, még akkor sem engedheti, hogy más irányítsa az életét, ha azt a családja teszi.

Gabi az éves összefoglalójában a szomorú és a boldog pillanatokat is felidézte a bejegyzés mellé fűzött galériában, amiben főként kislánya és új párja, Papp Máté Bence kapott helyett.

Tóth Gabi súlyos gondolatai 2023-ról: „Ne engedd, hogy irányítsák az életed... ha a családod teszi, akkor se”

Tóth Gabi súlyos gondolatai 2023-ról: „Ne engedd, hogy irányítsák az életed... ha a családod teszi, akkor se”

Nem sokkal az énekesnő beszámolója után, ex-férje Krausz Gábor is közzétett egy videót a közösségi oldalán, ahol az elmúlt évének legemlékezetesebb pillanatait mutatta be. Gabival ellentétben ő sokkal rövidebbre fogta a videó leírását, tömören csak ennyit írt:

2023 a mélységek és magasságok éve volt… 2024 pedig a lehetőségek, a szeretet és remélhetőleg a béke éve lesz.

A sztárséf a videóban főleg azokat a műsorokat, és azokat a kollégákat mutatta meg, akikkel sok időt töltött az elmúlt egy évben. A felvétel elején több képkockát látunk a Séfek Séfe című műsorból, majd a magánéletét bemutatva közös fotók is bekerültek válogatásba kislányáról, Hannarózáról.

A videó és egyben a 2023-as év második feléhez érve pedig a felvételek nagy részét a Dancing with the Starsban készült pillanatok uralják, ahol döntő többségben őt, és Mikes Annát láthatjuk, vidám és ölelkezős pillanatokban.

Bár egyelőre sem Krausz, sem Mikes Anna nem erősítette meg, hogy több van köztük, mint egy szoros barátság, a sztárséf kiemelte, hogy egyértelmű, hogy a jövőben is a támasza marad számára Anna.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Krausz Gábor

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Krausz Gábor Mikes Anna újév SZERELEM