Távozhat a Ferencváros válogatott középpályása – sajtóhír

Hazai sajtóinformációk szerint a Ferencvárosnál kevés lehetőséget kapó fiatal játékos egy másik NB I-es csapathoz kerülhet…

A csakfoci.hu információi szerint a Ferencváros kétszeres magyar válogatott középpályása, Baráth Péter a januári átigazolási időszakban a Diósgyőri VTK csapatához kerülhet.

A 21 éves középpályás a Kisvárda akadémiáján nevelkedett, majd a Debrecenhez került, ahol 2020-ben debütált a felnőttek között. Baráth 83 tétmérkőzésen kilenc gólt és 12 előkészítést regisztrált a hajdúságiak színeiben. Megbízható, stabil teljesítménye révén Marco Rossi is meghívta őt a magyar válogatott keretébe, ahol 2022. novemberben a Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozhatott be. A fiatal játékost 2023 tavaszán vette kölcsön a Ferencváros, az elmúlt idény második felében nyolc NB I-es találkozón, a 2023-2024-es idény eddig eltelt szakaszában hét bajnokin és két BL-selejtezőn jutott szóhoz.

Az U21-es válogatottban állandó kerettagnak számító Baráth nem tudott rendszeres játéklehetőséget követelni magának a zöld-fehéreknél.

A portál úgy értesült, hogy a játékosnak több kérője is van, de egyelőre a DVTK a legkomolyabb érdeklődő, amelynél két-három érkezővel számolnak a télen, de csak abban az esetben, ha lesznek távozók is, mert tartaniuk kell magukat a szoros költségvetéshez.

fociclub

A Távozhat a Ferencváros válogatott középpályása – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.