A gyanú szerint fültől fülig elvágta a torkát, majd halálra szurkálta idős áldozatát az encsencsi rém – videó

2023. dec 30. 21:31
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Kevesebb mint 24 óra alatt fogták el a feltételezett elkövetőt, aki megölhette a 69 éves encsencsi asszonyt / Fotó: Tények.hu/TV2

Nagyon gyorsan elfogták a feltételezett elkövetőt, aki megölhette a 69 éves encsencsi asszonyt / Fotó: Tények.hu/TV2

Három héttel ezelőtt majdnem agyonverte a szomszédasszonyát, korábban baltával támadt rá egy férfira, akinek a házába éppen betört, pénteken pedig – szintén egy betörés után – többször is megszúrta, elvágta a torkát, majd rágyújtotta a lakást az encsencsi Jolánka nénire a feltételezett elkövető.

Péntek hajnalban találtak rá a 69 éves nő holttestére Encsencsen, akinek a gyilkosa különös kegyetlenséggel oltotta ki a helyiek által jól ismert és kedvelt Jolánka néni életét. A rendőrség rögtön elkezdte a nyomozást, ugyanis az elkövető – illetve a helyiek szerint elkövetők – nemcsak elvágta az idő nő torkát és halálra szurkálta, hanem még a lakását is rágyújtotta, csak hogy biztosan ne élje túl a nő a betörésnek induló merényletet, illetve, hogy eltüntesse a nyomokat.

Brutális gyilkosság áldozata lett Jolánka néni Encsencsen: mindenki retteg, hogy ki lesz a következő – videó

Brutális gyilkosság áldozata lett Jolánka néni Encsencsen: mindenki retteg, hogy ki lesz a következő – videó

Szombaton napközben fogta el a rendőrség a feltételezett elkövetőt, akit úgy, ahogy volt, egy szál pólóban vittek kihallgatásra. A helyiek szerint a 25 éves férfi nem most került először a rendőrség látókörébe, ugyanis két hasonló ügye is volt. A Tények mai riportjában az is elhangzik, hogy a rendőrök az egyik korábbi eset kapcsán már elfogták, de később elengedték. Egyelőre nem tudni, miért.

(A legfrissebb hírek itt)

A vérfagyasztó kegyetlenséggel megölt Jolánka nénire vélhetően a pénze miatt figyelt fel az elkövető, aki a nő megölése után azt gondolta, úgy tudja magát bebiztosítani, ha a nyomok eltüntetése érdekében felgyújtja a házat a halott asszonnyal együtt. Valamivel azonban nem számolt: az utcában elhelyezett térfigyelő kamerákkal, amelyek felvételén látni a 25 éves férfi menekülését.

A rendőrök a férfit elfogták, s kezdeményezték a letartóztatását. Ha sikerül bizonyítani, hogy tényleg ő az elkövető, akár élete végéig is börtönben kerülhet.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Tragédia

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

A Blikk videói között megtalálható minden, ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Encsencs brutális gyilkoság Tragédia gyilkosság elfogták