Gazdag év volt, a következő is ilyen legyen!; Lovak, agarak, fogadások – ügetőszilveszter

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.12.29. 23:02
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Ha az idén van Párizs, kilenc aranyunk van, gazdag évünk volt. Kós, Koch, a kardvívók, Érdi, Márton, a vízilabda-válogatott és a birkózók – és akkor Milák Kristóf rejtélyes eltűnéséről szó sem esett... Nagyszerű évet zártunk, és még nagyszerűbbet remélünk. És a labdarúgó Európa-bajnokságot, no meg a Ferencváros Konferencialiga-rájátszását meg sem említettük – szilveszteri Képes Sport 8 oldalon.Ha az idén van Párizs, kilenc aranyunk van, gazdag évünk volt. Kós, Koch, a kardvívók, Érdi, Márton, a vízilabda-válogatott és a birkózók – és akkor Milák Kristóf rejtélyes eltűnéséről szó sem esett... Nagyszerű évet zártunk, és még nagyszerűbbet remélünk. És a labdarúgó Európa-bajnokságot, no meg a Ferencváros Konferencialiga-rájátszását meg sem említettük – szilveszteri Képes Sport 8 oldalon.

Szilveszter délutánján irány a Kincsem Park! Az Ügetőszilveszteren a celebek is megvillantják hajtótudásukat, agarakat is futtatnak, és a buli előtt egy nem sokkal kisebb bulin mulathat, szórakozhat és fogadhat az, aki kilátogat az év utolsó össztársadalmi bulijára.

Újpest? Lehetne ennél is jobb. Szezonértékelő sorozatunk következő részében az eleinte dobogóaspiráns, azóta messze valós tudásuk alatt teljesítő lilákat vettük górcső alá.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik