Eltitkolt barátnőjéről vallott Pumped Gabo

2023.12.29. 18:53
Már több mint egy éve párkapcsolatban él Pumped Gabo, amiről csak nagyon ritkán beszél. Az influenszer továbbra sem szeretné felfedni barátnője kilétét, azonban néhány információt megosztott a titokzatos lányról.

Szándékosan nem oszt meg tartalmakat barátnőjéről Pumped Gabo, mivel korábbi tapasztalataiból tanulva a nyilvánosság nem tenne jót a kapcsolatának. Habár a lány személye továbbra is titkos, a testépítő a Borsnak árulta el, hogy barátnőjével kettesben töltötték a karácsonyt.

Az influenszer azt is bevallotta, hogy már másfél éve kapcsolatban van.

Az ünnepeket annak ellenére is „rózsaszín ködben töltik”, hogy párjával már többször szakítottak. Mint mondta, nem zökkenőmentes a kapcsolatuk: előfordult, hogy egy-két hónapig is külön voltak.

A testépítő jól ismeri párja rokonait, így karácsonykor mindkettőjük családját meglátogatták. Felidézte, hogy a hullámvölgyek ellenére jelenleg rendben működik a kapcsolata. Pumped Gabo nemrég ünnepelte a születésnapját, amire egy különleges meglepetéssel készült a barátnője. A testépítő egy szobában tartható fát kapott, amit kedvenc ajándékának nevezett.

Pumped Gabo elsőként táncával szerzett ismeretséget magának, amit még 2015-ben az Index egyik operatőre örökített meg.