Liptai Claudia 17 éves lánya gyönyörű modell: Pankán még az anyja is csak ámul

Liptai Claudia mellett ezek a hazai sztárok is szép, tinédzser lányokkal büszkélkedhetnek.

46973008 3581638 0f4010e299ca4777978c47f33bb07caf wm
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia lánya már tinédzser, és szép arcával, karcsú, magas alkatával keresett modell. Az elmúlt pár évben több nagy divatmárka is őt választotta képviselőjének.

Gesztesi Pankának évek óta menedzsere is van, anyukája pedig lelkesen támogatja karrierjét, de mindig figyel, hogy a modellkedés ne menjen a tanulás rovására.

Magyar sztárok tinédzser lányai

Ahogy korábban írtunk róla, a 17 éves lány 2020-ban működött együtt először a Sugarbirddel, 2021-ben pedig Disney-kollekciójuk Bambi-kampányának is modellje volt. 2022-ben Sugarbird ruhában vonult a kifutón, majd ugyanebben az évben a Daalarna is kifutómodelljének választotta - ennek képeit itt láthatod.

Képes összeállításunkban nemcsak Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly gyermekét, hanem több hazai sztár szép, tinédzser lányát is láthatod. 

Liptai Claudia 17 éves lánya így puszilja öccsét

Összeszámolni is nehéz, annyi szívecske hangulatjel érkezett komment formájában Liptai Claudia friss fotójára. Egy pillanatig sem csodálkozunk ezen, nekünk is a szívmelengető jelző jutott először az eszünkbe arról a pillanatról, amit lányáról és fiáról osztott meg.

Liptai Claudia 17 éves lánya így puszilja öccsét: Panka és Marci fotója imádni való

Liptai Claudia két képet is kitett Pankáról és Marciról. Záporoztak rájuk a szívecske hangulatjelek az Instán.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Cover-kép: RTL/Mestercukrász

Ezt is szeretjük