Ad magára a magyar focisztár: Szoboszlai kétmilliós szettben jár edzésre

2023. dec 29. 16:53
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Szoboszlai Dominik nem csak a játékával hívja fel magára a figyelmet /Fotó: Getty Images

Szoboszlai Dominik nem csak a játékával hívja fel magára a figyelmet / Fotó: Getty Images

A pályán és azon kívül is igazi futballsztárként mozog Szoboszlai Dominik.

A Liverpool magyar középpályása nyári átigazolása óta Angliában is sok rajongót szerzett magának, s nemrég a focisták öltözködésével foglalkozó onlyfits_ TikTok-csatorna figyelmét is felkeltette. Az oldal a klub egyik fotóját választotta ki róla, az elemzéséből pedig kiderült, a 23 esztendős játékos elegáns, sportos szettje összesen több mint kétmillió forintot kóstálhat.

A magyar válogatott csapatkapitánya által viselt Louis Vuitton felső (LV Monogram Zip-Through Top) például 1390 euróba (532 ezer Ft) kerül, az ehhez passzoló nadrág (LV Monogram Trackpants) pedig 1400 euróba (536 ezer Ft). A kezében látható Louis Vuitton Dopp Kit kozmetikai táska 1150 euróért (440 ezer Ft) kapható, a cipője (Dior B22 Pale Pink Grey Sneakers) pedig 1520 eurót (582 ezer Ft) ér. Ez összesen 2 090 000 forint, úgy, hogy a pólóra pél­dául ki sem tért az oldal. Persze van miből költenie luxusmárkás ruhadarabokra a focistának, aki évi 7,8 millió fontot (3,4 milliárd Ft) keres a Liverpoolnál, ami heti 65 millió forintnak felel meg.

Szoboszlai a hétköznapokon is ad a megjelenésre /Fotó: liverpoolfc.com

Kétmillió forintot ér Szoboszlainak a képen látható szettje / Fotó: liverpoolfc.com

Ez egy nagyon szép, csinos kis szett. Jó ízlésű, visszafogott, semmi szélsőséges elemet nem tartalmaz. Azt gondolom, abban a közegben, amiben ő mozog, ez körülbelül alapelvárás. A „munkahelyén” talán meg is szidnák, ha nem öltene magára hasonló márkákat – mondta megkeresésünkre Szoboszlai öltözködéséről Makány Márta divattervező. – A többi fotóján is látható, hogy egységesen képvisel egy sportos, kényelmes, de ezzel együtt trendi, fiatalos stílust. Tökéletesen hozza a nemzetközi futballsztár imázsát, aki a férfiaknak példakép, a nőknek bálvány lehet.

Szoboszlai egyébként a luxusautókért is rajong, még novemberben írtuk meg, hogy egy nagyjából 150 millió forintot kóstáló Bentley Bentaygával lepte meg magát. Mindemellett fontos számára, hogy a pénz ne változtassa meg a személyiségét.

Ugyanúgy el fogok menni a kamionos barátommal a kifőzdébe és megeszünk egy nagy adag zúzapörköltet nokedlivel, mert az a kedvencem. És annyira jól fogom ettől is érezni magam, mintha a pályán lennék. Szóval soha nem fogok megváltozni attól, amennyi pénzt keresek – mondta nyáron Szoboszlai, aki a Pool mezében eddig huszonöt tétmérkőzésen négy gólt és három gól­passzt ért el.

Továbbra is az élen

A Liverpool kedden a Burnley elleni idegenbeli 2-0-s sikerrel az Arsenalt megelőzve élre állt az angol bajnokságban. Az ágyúsok csütörtökön a West Ham ellen otthon kaptak ki 2-0-ra, így Szoboszlai Dominik együttese 19 forduló után kétpontos előnnyel vezeti a Premier League-et. A magyar válogatott középpályás játékát legközelebb hétfőn, vagyis újév napján élvezhetjük, ha a Newcastle elleni bajnokin (Match 4, 21) lehetőséget kap Jürgen Klopp menedzsertől.

Ez is érdekelheti: Szoboszlai 150 milliós Bentley-t hajt Liverpoolban

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Szoboszlai Dominik

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Szoboszlai Dominik Liverpool Louis Vuitton ruha