Nagyon sokan nem tudták megcsinálni az idegesítően nehéz TikTok-kihívást: neked sikerül?

Mutatunk egy TikTok-kihívást, amibe sokaknak beletört a bicskája.

GettyImages-1367233124
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Időről időre megjelennek olyan TikTok-kihívások, amelyek valóban szórakoztatók, és próbára teszik a felhasználók logikáját, látásmódját, ügyességét vagy épp a reflexeit. Ezek között előfordulnak a tényleg nehéz, szinte már idegőrlő feladványok is, ezek pedig képesek arra sarkallni az embert, hogy számtalanszor próbálkozzon, amíg sikerrel nem jár.

Az utóbbi hónapok egyik legnehezebbnek bizonyult kihívása az Impossible Phone Charger, vagyis a lehetetlen telefontöltő nevet kapta, nem véletlenül. A cél, hogy a telefontól távolabb eső, ide-oda mozgó töltőkábelt éppen a megfelelő ponton állítsd meg ahhoz, hogy pont a készülék csatlakozójába csusszanjon.

Egy igazán nehéz TikTok-kihívás

Tele van a TikTok olyan próbálkozók videóival, akik azt gondolták, könnyen teljesítik majd a kihívást, ám egyre csak próbálkoznak, persze sikertelenül, közben pedig mérgesebbek és mérgesebbek lesznek. És valóban, elsőre egyáltalán nem tűnik nehéznek, ám amikor megpróbálkozik vele az ember, rájön, hogy nem is olyan egyszerű a feladat.

Mivel a feladvány egy effekt, amit a videóhoz társítottak, csak az alkalmazásban válik játszhatóvá. Ehhez egyszerűen nyisd meg ezt a linket, vagy a következőképpen is elérheted. Okostelefonon, vagy asztali TikTok-appban először kattints az alábbi videón elhelyezett, varázspálca ikonnal ellátott Impossible Phone Charger feliratra. Végül a Használja ezt az effektust gombra koppintva próbálhatod ki a kihívást.

@smithcurations #filter #impossible #iphone #fyp ♬ RAGE - scraizis

Ha a töltőkábel a képernyőn jobbra-balra mozogni kezd, koppints rá, amikor úgy gondolod, hogy csatlakozna a telefonhoz. Látni fogod, hogy sikerült-e. A képernyőn megjelenő nagy, piros hátteres nyíl gombra kattintva bármikor újrapróbálkozhatsz.

Olvass tovább! 8 ördögi beugratós kérdés, amire a legtöbben rosszul válaszolnak

Próbáld meg úgy megoldani a feladványokat, hogy a lehető legkevesebbet gondolkodsz, és az első megérzésedre hallgatsz: lehet, hogy érnek majd meglepetések!

8 ördögi beugratós kérdés, amire a legtöbben rosszul válaszolnak - Te is?

Kvíz!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Kiemelt kép: Getty Images

Ezt is szeretjük