Különleges élmény: termálfürdő szilveszterkor

Budapest, termál fürdő, buli, esti buli, éjszakai fürdőzés, bulis fürdőzés
(181231) -- BUDAPEST, Dec. 31, 2018 (Xinhua) -- Revellers enjoy music during the Cinetrip night bath party ahead of New Year's Eve in Szechenyi Thermal Bath in Budapest, Hungary, Dec. 30, 2018. Cinetrip is a kind of night bath party involving electronic music, light paintings, laser shows, and other forms of visual arts and performing arts. (Xinhua/Attila Volgyi) Xinhua News Agency / eyevine Contact eyevine for more information about using this image: T: +44 (0) 20 8709 8709 E: [email protected] http://www.eyevine.com January 1, 2019 December 31, 2018 New Year's Eve
Vágólapra másolva!
Az új évet sokféleképpen lehet elkezdeni, országonként, de akár még családonként is változnak a hagyományok, hogy ilyenkor mi a program. Az elmúlt évek során egyre népszerűbb a termálfürdő szilveszter, egyre több fürdő rendez fürdőbulikat, ezzel kínálva programot azoknak, akik egyszerre akarnak bulizni és wellnessezni szilveszterkor.
Vágólapra másolva!

Évről évre egyre népszerűbbé válik a magyarok körében a wellnessezés, mint szilveszteri program, éppen ezért egyes fürdőkben már hagyománnyá vált a fürdőbuli.

Ez nemcsak meghosszabbított nyitvatartást, hanem különféle programokat is, például élőzenét, sztárfellépőket, tűzijátékot, különleges ételetek és italokat.

Annak azonban, aki egy medencepartival szeretné búcsúztatni az évet, érdemes előre gondolkodnia, mivel a legtöbb jegy már az elővételes időszakban elfogy, a legtöbb népszerű hotel már november végén telt házas erre az időszakra.

Egyre népszerűbb a termálfürdős szilveszter (illusztráció) Forrás: NORTHFOTO/Xinhua News Agency / eyevine. All Rights Reserved./Attila Volgyi Xinhua / Eyevine

Összegyűjtöttük, hogy idén hol lesznek termálfürdős szilveszteri programok:

  • A budapesti Aquaworld élményfürdőben este 8 órától várják a bulizni vágyókat egészen hajnali fél háromig. A hangulatról többek között DJ, jelmezes party, UV tánc-show, bűvész-show, lézershow és tűzijáték is gondoskodik. Jegyeket kizárólag online elővételben lehet venni.
  • Hagyományosan nagyszabású szilveszteri bulival várják a vendégeket Hajdúszoboszlón az Aqua-Palace Termálfürdőben. Az este sztárvendége Tolvai Reni lesz.

    Azonban nem csak a fürdőbuli miatt érdemes Hajdúszoboszlóra menni, idén ugyanis számos ingyenes programmal várják az oda látogatókat.

    December 31-én délután öt órától a szilveszteri csergetés hagyományát elevenítik fel a város főterén, valamint csikós- és pásztorruhába öltözött hagyományőrzők látványos felvonulása és ostorpattogtatása mellett a Kalandozó Komédium történelmi játékudvar és Mátyás-korabeli tüzérség bemutatója is látható lesz. Később pedig Sipos F. Tamás és a Pop Secret Band fog koncertet adni.

  • A makói Hagymatikum fürdőben a Filmcsillagok Éjszakája elnevezésű eseménnyel búcsúztatják az évet, a program részeként fellép a Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar, valamint habparty és DJ szórakoztatja az oda látogatókat.
  • Azok sem fognak csalódni, akik a sárvári fürdő szilveszteri buliját választják, ugyanis a vízgömb művész fellépés és a beltéri tűzijáték mellett, hajnalban Kovács Kati ad majd koncertet a jelenlévőknek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.
  • Ezeken felül a ráckevei Aqua Land termálfürdőben, a Hertelendi Termálfürdőben, a Leányfalui Termálfürdőben és a Ceglédi Gyógyfürdőben is számos program várja a vendégeket.
A termálfürdők különleges programokkal várják a látogatókat szilveszterkor (illusztráció) Forrás: NORTHFOTO/Xinhua News Agency / eyevine. All Rights Reserved./Attila Volgyi Xinhua / Eyevine

A szilveszterezéshez nemcsak a bulizás tartozik hozzá, hanem az ünnepi hagyományok és szokások is hozzátartoznak, amelyekről itt olvashat. Ha pedig nem szeretné fürdőben tölteni a szilvesztert, akkor is számos kiváló programra készülhet.