Hirdetés

4K-s gaming monitor jön az ASUS-tól, ami kétféle üzemmódban működhet

A 81,3 cm-es OLED képernyő alapból 240 Hz-en megy, de csökkentett képpontsűrűség mellett 480 Hz-et is tud.

Az ASUS a hivatalos YouTube csatornáján közzétett egy videót, amelyben egy 2024-es CES-en bejelentésre kerülő monitorral kapcsolatban próbálta meg felkelteni a nagyérdemű érdeklődését.


[+]

A szóban forgó modell egy 32 hüvelykes képátlójú, LG-tól származó OLED panellel szerelt megoldás lesz, ami az LG 32GS95UE-hez, illetve a HP Omen Transcendhez hasonlóan 240 Hz-es képfrissítési rátát párosít a 4K-s felbontáshoz, azonban egy gombnyomásra átvált 1080p-s 480 Hz-es üzemmódba. A gyártó a világ első efféle kijelzőjeként igyekszik rivaldafénybe állítani a ROG Swift OLED PG32UCDP névre keresztelt típust, ám az előbb említettük, hogy akadnak már ilyen konstrukciók, így a kérdés inkább az, hogy ki fogja először piacra dobni a termékét.

A potenciális vásárlóknak mindenesetre nem árt majd odafigyelniük, ugyanis a tajvani óriás még az idei Gamescomon rántotta le a leplet a ROG Swift OLED PG32UCDM-ről, amely szintén 3840x2160 pixeles felbontással, valamint 240 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkező QD-OLED panelt vonultat fel, és azonosítója csupán egyetlen betűben tér el hírünk tárgyától, viszont nem képes Full HD-s 480 Hz-es módba váltani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés