Már tíz éve nincs köztünk a régi Michael Schumacher; Székely Norbert: Már hét éve erre készülünk

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.12.27. 23:37
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

A világ továbbra sem tudja pontosan, milyen állapotban van 2013. december 29-i súlyos síbalesete óta Michael Schumacher, családtagjai azonban elismerik, az expilóta már nem ugyanaz az ember, mint előtte. Zsoldos Barna összeállítása.

Nagy átalakulás, kapusprobléma, edzőváltás, kieső hely – szomorú egerszegi ősz. Májusban még Magyar Kupa-győzelmet ünnepelt a ZTE FC, most pedig kieső helyen áll a csapat, amely nagy változáson ment keresztül a nyáron, rengetegen távoztak és érkeztek, ráadásul edzőváltás is volt az ősz vége felé... Judi Ádám írása.

Felkavarodott az állóvíz itthon. Elsősorban a nemzeti együttessel történtek miatt volt emlékezetes a 2023-as esztendő a férfiszakágban, amely új szövetségi kapitányt kapott, míg Báder Márton személyében új szövetségi elnököt is választottak az idén. Fazekas Zoltán értékelése.

Bár a légiósok többsége nem jöhetett, az itthon szereplő meghívottak szerdán felvették a munkát az MKOSZ fehérvári edzőközpontjában, ahol a magyar női kosárlabda-válogatott péntekig készül a februári soproni olimpiai selejtezőtornára. Bobory Balázs riportja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik