Meghalt I Szongjun, az Élősködők sztárja

2023. dec 27. 7:43
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
A felesége korábban jelezte már a hatóságok felé, hogy a férje eltűnt / Fotó: MTI/EPA/YONHAP SOUTH KOREA OUT

A felesége korábban jelezte a hatóságoknak, hogy a férje eltűnt / Fotó: MTI/EPA/YONHAP SOUTH KOREA OUT

Meghalt I Szongjun dél-koreai színész, az Oscar-díjas Élősködők című film egyik főszereplője. A 48 éves színész minden jel szerint öngyilkosságot követett el.

A szöuli rendőrségnek azután sikerült azonosítana a színészt, hogy koreai idő szerint szerdán délelőtt egy parkolóban eszméletlenül találtak rá egy férfira. A felesége korábban már jelezte a hatóságoknak, hogy a férje eltűnt, ám hagyott egy búcsúlevelet is – írja a Sky News, amit a Telex vett észre.

A lap szerint a színész ellen a napokban illegális drogfogyasztás gyanúja miatt indult nyomozás, a hétvégén pedig egy 19 órás rendőrségi kihallgatáson is részt vett. Azt állította, egy bárban egy pincérnő vette rá kábítószer fogyasztására, aki ezután mg megpróbálta megzsarolni őt. Dél-Koreában az ilyen bűncselekményekért hat hónaptól 14 évig terjedő börtönbüntetés jár.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

tragédia

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

élősködők színész meghalt Tragédia