Várkonyi Andrea megmutatta a család karácsonyfáját – Itt a fotó

2023. dec 22. 11:10
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea megmutatták a karácsonyfájukat /Fotó: Ringier

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea megmutatta a karácsonyfájukat / Fotó: Ringier

Az ország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea harmadik közös karácsonyukat ünnepli idén házaspárként.

Az egykori műsorvezetőnek a szívét minden évben megérinti a szeretet ünnepe, olyannyira, hogy három hónap után először posztolt a közösségi oldalain, megmutatta az ünnepi készülődés pillanatait: láthatjuk Mészárosék karácsonyfáját.

"Amióta Nóri tudja, hogy nem az angyalkák hozzák reggelre a feldíszített karácsonyfát, vége a titkos éjszakai díszítő műszaknak. Így már évek óta együtt díszítjük a fát néhány nappal karácsony előtt. Mindenkinek nyugodt, békés, nagyon boldog ünnepeket kívánunk!!" - írta Instagram-oldalán Várkonyi Andrea a karácsonyfájukról készült fotóhoz.

Mint megírtuk, a Mészáros Csoport idén is nagyszabású karácsonyi céges bulival zárta az üzleti évet, Bryan Adamsszel és más sztárfellépőkkel kedveskedtek a dolgozóknak. Úgy tűnik, mostantól a családra és az ünnepekre koncentrálnak.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Várkonyi Andrea

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc karácsony ünnep szeretet