Győrfi Pál felesége dögös bőrminiben ment a premierre: Adriennt ilyen rövid szerelésben ritkán látni

Győrfi Pál és felesége is elmentek a Ferrari című film díszbemutatójára. Adrienn miniszoknyában állt a fotós falhoz.

Győrfi Pál felesége a premieren
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

December 28-ától látható a mozikban az olasz autómogul, Enzo Ferrari életéről készült Ferrari. A film díszpremierjére már sor került: Győrfi Pál feleségével sétált végig a mozi vörös szőnyegén.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője és Adrienn nagy filmrajongók, sokszor látni őket bemutatókon: novemberben a Napóleonra is kíváncsiak voltak, december elején pedig Győrfi Pál ment fiukkal megnézni a Wonkát.

Győrfi Pál felesége a premieren

Ezúttal megint édes kettesben mentek mozizni, Adrienn ráadásul nem is akármilyen szettet választott az alkalomra: dögös bőrminiben pózolt a fotósoknak.

profimedia-0831165744
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Általában a visszafogott elegancia jellemzi, mindig csinos, letisztult stílusú ruhákban láthatjuk férje oldalán. 

Az, hogy ennyire rövid fazont vállaljon be, ritka. A rövid szoknyát, ami kihangsúlyozta formás lábait, piros felsővel egészítette ki. Valamint a házaspár mindkét tagja menő szemüvegeket viselt.

Michael Mann rendezésében egyébként Adam Driver alakítja a címszereplőt, feleségét Penélope Cruz formálja meg, szeretőjeként pedig Shailene Woodley-t láthatjuk, akit a nagyközönség a Beavatott-filmekből vagy a Hatalmas kis hazugságok című sorozatból ismerhet.

Jakupcsek Gabriella férjével a vörös szőnyegen

A műsorvezető csak ritkán mutatkozik férjével a nagy nyilvánosság előtt. A Játékszín Hölgyválasz című előadásának premierjére viszont együtt érkezett Ádámmal.

Ő Jakupcsek Gabriella férje már 23 éve: ritka, hogy Ádámmal a vörös szőnyegen lássuk

Jakupcsek Gabriella nem sokszor megy férjével nyilvános eseményre. Így mosolyogtak Ádámmal a bemutatón.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük