Binance & Blackcatcard együttműködés

forrás: Prím Online, 2023. december 21. 16:50

A Binance Pay, a Binance által működtetett, kriptovalutákra alapuló fizetési szolgáltatás partnerségre lépett a Blackcatcard nevű, online banki szolgáltatásokat nyújtó vállalattal. A két fél együttműködése újabb lehetőséget teremt a kriptovalutát használóknak – így a magyarországi felhasználóknak is – arra, hogy kriptovalutával bonyolítsák le a mindennapi vásárlásaikat. Az új szolgáltatás jól illeszkedik a Binance küldetéséhez, amelynek értelmében a kriptotőzsde a nagyobb pénzügyi szabadságot biztosító digitális pénzügyi eszközök használatát az egész világon szeretné elterjeszteni. 

A Binance felhasználói a jövőben egyszerűen mozgathatják át kriptoeszközeiket a Blackcatcard fiókjukba, ahol kényelmesen, néhány kattintással válthatják át USDT stabilcoinjaikat euróra. Ezeket a forrásokat közvetlenül is felhasználhatják, amikor termékeket és szolgáltatásokat vásárolnak online vagy offline a Blackcatcard segítségével. 

 

A lelkes kriptovaluta felhasználók bizonyára nagyra értékelik majd az új szolgáltatást, amely felgyorsítja és még egyszerűbbé teszi a kriptotranzakciók lebonyolítását: beleértve a mobilbankolást, a bankkártyás fizetést, ezen felül pedig személyes IBAN-t is biztosít számukra. A felhasználók időt és pénzt takarítanak meg azzal, hogy egy kattintással átválthatják a kriptovalutájukat euróra, így azonnal felszabadíthatják digitális pénzügyi eszközeiket a vásárlásaikhoz. Az új szolgáltatással a mindennapjaik válnak még kényelmesebbé. 

 

 

A partnerségre építve a Binance Pay és a Blackcatcard további kényelmi szolgáltatásokat tesz elérhetővé ügyfelei számára. A Binance Pay és a Blackcatcard ingyenes fizetési kártyát biztosít az EGT-országok lakosai számára, további költségek nélkül. Mindezeken túl a kártyát ingyenesen eljuttatják a világ bármely részére, a felhasználó saját lakhelyétől függetlenül. A saját IBAN-nak a pénzösszegek küldésekor és fogadásakor vehetik hasznát, szintén további költségek nélkül. A SEPA kifizetések már jelenleg is elérhetők mind a kimenő, mind a bejövő tranzakciók esetében. A Blackcatcard ezenkívül, az éves tranzakciók 4%-ával egyenlő jutalmat kínál a feltételeknek megfelelő felhasználóknak – amit minden hónap végén, részletekben írnak jóvá számlájukon –, továbbá 0,5% készpénzvisszatérítést minden kártyás vásárlás után, 2% készpénzvisszatérítést az Amazonon, és 5% készpénzvisszatérítést a Google Playen. 

 

Az új szolgáltatás használatának megkezdéséhez először egy Binance fiókot kell létrehozni, amelyhez a felhasználónak útlevéllel vagy vezetői engedéllyel kell azonosítania magát. Miután ez megtörtént, be kell lépnie a Blackcatcard mobilalkalmazásba, és követnie kell az itt megadott utasításokat. Amennyiben az illető még nem rendelkezik Blackcatcard fiókkal, létre kell hoznia egyet a cég hivatalos weboldalán. A Blackcatcard-egyenleg feltöltése a Binance Pay segítségével kizárólag USDT euróra történő átváltásával lehetséges.

 

Igor Koroshev, a Blackcatcard marketing igazgatója elmondta: "A Blackcatcard és a Binance Pay együttműködése még közelebb hozza és tovább formálja a digitális bankolás új korszakát. Közös erőfeszítéseink eredményeként ügyfeleink mostantól a kriptovalutákat a mindennapi vásárlásaik során úgy használhatják, hogy közben a hagyományos pénzeszközök nyújtotta biztonságról sem kell lemondaniuk.”

 

„A Blackcatcarddal való együttműködésünknek hála, a Binance felhasználói még könnyebben használhatják a Binance Pay-t a kriptovalutában történő fizetésre. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több úttörő jelentőségű innovatív megoldást kínálhassunk felhasználóinknak, hogy a kriptovaluták előnyeit még inkább élvezhessék a mindennapjaik során” – tette hozzá Kyrilo Khomyakov, a Binance közép-kelet-európai és közép-ázsiai regionális vezetője. „A hosszútávú célunk az, hogy mindenki számára biztosítsuk azt a szabadságot, amelyre a pénzügyeik kezeléséhez és a pénzeszközeik felhasználásához szükségük van, időtől és helytől függetlenül. Az biztos, hogy a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy a kriptovaluta használatát egyszerűbbé tegyük, és hogy minden Binance felhasználó számára kiterjesszük a pénzügyi szabadságot.” 

 

A Blackcatcard a magyarországi bevezetéssel egyidőben a romániai, a cseh, az észt és a lett felhasználók számára is elérhetővé válik. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50