Laár András és Galla Miklós 19 év után kibékült egymással: „Összenőtt újra, ami összetartozott” – videó

2023. dec 21. 14:03
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Galla Miklós és Laár András mosolyszünete véget ért / Fotó: RTL

Galla Miklós és Laár András mosolyszünete véget ért / Fotó: RTL

A magyar humor két nagyágyúja hosszú évek után békejobbot nyújtott egymásnak, Galla Miklós és Laár András újra közelednek egymáshoz.

Laár András és Galla Miklós 1980-ban ismerkedtek meg, amikor előbbi abszurd verseit utóbbi egy csokorba fűzte, majd egy előadói esten debütáltak is. Ezután megalapították a L'art pour l'art társulatot, melynek a mai napig nagy sikere van, azonban Galla Miklós hosszú évekkel ezelőtt kiszállt a társulásból. Laár korábbi elmondása szerint Galla olyan dolgokat tett, ami nem illett bele az arculatukba. Akkortájt ugyanis ő volt az ügyintéző, és egy idő után nem tetszett a társulat tagjainak, ahogy irányította a dolgokat. A két művész korábban nagyon közel állt egymáshoz, éjszakákat beszélgettek át és mindig jókat nevettek együtt, de ez az összeveszésükkor annyiban maradt.

Most igazi karácsonyi csoda történt, mivel az ünnepek közeledtével 19 év után újra leültek átbeszélni a régi sérelmeket és kibékültek egymással. És a találkozás olyan jól sikerült, hogy ajándékozás és közös dalolászás lett a vége. A két kolléga elkezdett újra közeledni egymáshoz, Laár András egy besenyős naptárat adott régi barátjának és a következőket mondta a békülésükről:

„Nekem természetellenes állapot az, hogy valakivel rosszban vagyok. Ez nekem nem tetszett sohase, de hát a körülmények úgy hozták, hogy ez így kellett akkor alakuljon. És ugyanakkor mindig volt bennem egy nem jó érzés ezzel kapcsolatban, ami a lényeges, hogy most már egyértelműen látom, hogy nekem az alapvető érzelmem a Miklós felé a hála. Hálás vagyok azért, hogy mi ezt megcsináltuk annak idején. Miklós nélkül nem lett volna L'art Pour L'art Társulat. Sőt, az első estem, a Laár Pour Laár sem lett volna akkor, ha a Miklós ezt nem erőlteti ki belőlem” – ecsetelte az RTL Reggeliben Laár András. A 19 évnyi harag után pedig Galla Miklós így fogalmazott:

Összenőtt újra, ami összetartozott, mert Andrással sok tekintetben nagyon hasonló az ízlésünk, humorban nagyon. Egymást kölcsönösen rögtön meg tudtuk nevettetni, amikor találkoztunk 1980-ban. Csak jó származik abból, ha mi beszélgetünk. Nevetünk, örülünk és okosakat mondunk egymásnak, mert mind a ketten okosak vagyunk, de tényleg! – poénkodott a humorista, mire Laár még megjegyezte:

Az a normális, ha békében vagyunk, a béke az a legfontosabb szerintem. Hogy a békén belül mennyire szeretetteljes a kapcsolat, az úgyis a rezonanciákon múlik - mosolygott a kamerába.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Galla Miklós

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Laár András Galla Miklós kibékülés kapcsolat