Radics Gigi soha nem látott gyerekkori képet mutatott az öccsével: Ön felismerné az énekesnőt? – fotó

2023. dec 21. 10:49
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Radics Gigi inkább lehetőségnek tekinti a szakítást, mint tragédiának / Fotó: Pozsonyi Zita

Radics Gigi kiskori képet osztott meg/ Fotó: Pozsonyi Zita

Radics Gigi felült a nosztalgiavonatra, és egy eddig még nem látott kiskori képet rakott ki a testvérével.

Radics Gigi számára a családja a mindene, így kifejezetten arra törekszik, hogy a sok munka, próba és koncert mellett velük is tudjon időt tölteni. Az énekesnő hálás, amiért a kezdetektől fogva támogatják őt és fix bázisként állnak mögötte a legnehezebb időszakokban is. A fiatal szépség amióta édesanya lett, nem beszél túl sokat a magánéletéről, és a kislányát is csak ritkán mutatja meg, azt viszont a Dancing with the Starsban elárulta, hogy örülne, ha a szakítása után egy új szerelem is bekopogtatna nála a jövőben.

Sokan nem tudják, de Giginek van egy öccse is, aki csak néhány évvel fiatalabb nála és olykor együtt is dolgoznak. Míg az előadó a kamera előtt, addig Tamás a kamera mögött magabiztosabb. A karácsonyhoz közeledve Gigi nosztalgiázott egyet, és egy eddig soha nem látott kiskori képet vett elő, amit a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában is megmutatott. Hihetetlen, hogy Gigi milyen változáson ment keresztül, szinte fel sem lehet ismerni a gyermekkori képen, melyen a testvérével szerepel.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Radics Gigi

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Radics Gigi testvére gyerekkor nosztalgia