BL-csoportkör: béke poraira; Már Szoboszlai a legdrágább Liverpool-játékos

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.12.21. 00:18
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Fájó búcsút vettünk a Bajnokok Ligája hagyományos csoportkörétől. A jövő nyártól esedékes svájci rendszerű lebonyolítás bevezetésével megvonható az elmúlt több mint 30 év mérlege, gólok, játékpercek, klubrekordok és persze a három emlékezetes magyar szereplés – Címlapsztori két oldalon.Fájó búcsút vettünk a Bajnokok Ligája hagyományos csoportkörétől. A jövő nyártól esedékes svájci rendszerű lebonyolítás bevezetésével megvonható az elmúlt több mint 30 év mérlege, gólok, játékpercek, klubrekordok és persze a három emlékezetes magyar szereplés – Címlapsztori két oldalon.

Szoboszlai már 75 millió eurósként lőtt bombagólt a Ligakupában. A Transfermarkt által ötmillió euróval feljebb srófolt magyar középpályással csak a kolumbiai Luis Díaz tartja a lépést – és a Pool magyarja mindezt a West Ham elleni hajszálpontos lövéssel „hálálta meg”.

A Csákváré a legtöbb „fiatalperc” a Merkantil Bank Ligában. Összeállításunkból az is kiderül, hogy a légiósokkal az NB II-ben a feljutásért harcoló Győr az ifjakról sem mond le, ellenben a Honvéd és a Vasas nem lehet büszke arra, hogy színreiben rutint szerezhetnének a fiatalok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik