Shane Tusup kiakadt, mert várandós menyasszonya karácsonyig nem tud fürödni

2023.12.20. 12:21
Budapest környékén több településen nincs víz egy csővezeték sérülése miatt. Shane Tusup, az amerikai származású sztáredző kiakadt, hogy terhes menyasszonya se fürödni, se WC-t öblíteni nem tud diósdi házukban.

„Kedves Diósd, szóval, lássuk csak, jól értem-e… Arra számítok, hogy a várandós menyasszonyom legalább szombatig nem jut vízhez vagy működő WC-hez. Boldog karácsonyt!” - írta ki Instagram-oldalára Shane Tusup. Mint arról az Index korábban beszámolt, néhány napja egy 600 milliméter átmérőjű vezeték sérült meg, amelyik Csepelről szállítja az ivóvizet az érdi tárolómedencébe.

A CSŐTÖRÉS MIATT HÁROM TELEPÜLÉS – ÉRD, DIÓSD ÉS TÖRÖKBÁLINT – VÍZ NÉLKÜL MARADHAT EGÉSZEN DECEMBER 23-IG.

A 600 milliméteres cső sérülése miatt két, speciális csőkötő idomot kellett külföldről megrendelni. A tervek szerint az idomok pénteken, azaz december 22-én érkeznek meg, ezt követően tudják csak a szakemberek beépíteni azokat.

További csőtörések miatt azonban nagymértékben lecsökkent a medencék vízszintje, így a három településen vízhiány következhet be. Erről értesítették korábban a lakosságot. Ha a javítási munkálatok zökkenőmentesen folynak, szombatra vagy vasárnapra visszaállhat a vízszolgáltatás.