Repül az idő! Vastag Csaba 13 éve, az édesanyja születésnapján nyerte meg az első X-Faktort: érzelmes sorokkal emlékezett és köszöntött – fotó

2023. dec 20. 9:11
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Vastag Csaba így jegyezte el párját/ Fotó: Járai László

Vastag Csaba nosztalgiázott egyet / Fotó: Blikk

Vastag Csabát 2010-ben ismerhette meg először az ország, amikor az X-Faktor színpadán bizonyított. Ennek már 13 éve, így az énekes elérzékenyülve nosztalgiázott.

Szinte hihetetlen, de 13 évvel ezelőtt startolt el az X-Faktor legelső évada, azóta pedig összesen tizenegy szériát követhettek figyelemmel a nézők. A 2010-ben induló tehetségkutató első győztese Vastag Csaba lett, aki Nagy Feró mentoráltja volt, és aki Takács Nikolasszal volt finalista az RTL stúdiójában. Az énekesnek nem volt egyszerű dolga, hiszen egyszer a testvérével, Vastag Tamással kellett párbajoznia, ami nagyon megrendítette mindkettejüket.

Kocsis Tibor 12 éve nyerte meg az X-Faktort: emlékszik még az énekes élő adásos bakijára? Most mindent elárult róla – Fotók a színfalak mögül

Kocsis Tibor 12 éve nyerte meg az X-Faktort: emlékszik még az énekes élő adásos bakijára? Most mindent elárult róla – Fotók a színfalak mögül

Azóta viszont minden emlék megszépült, s az előadó jó szívvel gondol vissza arra az időszakra. Még most is alig tudja felfogni, hogy 13 éve belopta magát a nézők szívébe, akik ma is támogatják. Köszönetet mondott a rajongóinak a közösségi oldalán, illetve az édesanyjának, aki pont azon a napon ünnepelte a születésnapját. Érzelmes sorokkal üzent neki:

„13 év... Gyerekkoromban nem is ismertem ilyen távlatokat... Illetve 13 éve sem gondoltam, hogy ennyi idő után is ilyen sokat jelent még nekem egy nap. Ebben az órában szerintem éppen az X-Faktor stúdióban néztem a sziluettként elsuhanó embereket, mint egy lassított felvételen egy filmben. Mindenemmel az esti döntőre készültem... Arra, hogy egy egyhetes, lázas, köhögős influenza után mi fog történni... mi lesz ezekkel a nem egyszerű dalokkal..., hogy Ti velem lesztek-e... És hát... Velem voltatok – idézte fel az énekes.

„És nem csak Ti, hanem az Anyukám is, aki pont ezen a napon ünnepli a születésnapját. Később, az este folyamán kiderült, hogy ez a sok szempontból is fontos nap nem csak az Ő, hanem az én születésnapom is lett. Köszönök Nektek mindent, nélkületek most nem lehetne '13 év múlva'... Nagyon Boldog Születésnapot kívánok, Édesanyám. Ugye, büszke vagy rám” – olvasható Csaba bejegyzésében, amelyhez egy régi fotót csatolt.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

X-Faktor

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Vastag Csaba X-Faktor győzelem édesanya szülinap