Shane Tusup kiborult, amiért egy brutális csőtörés miatt nincs víz Diósdon: „Azt várjátok, hogy a terhes menyasszonyom legkorábban szombatig víz és működő WC nélkül maradjon...”

2023. dec 20. 9:38
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Shane Tusup nagy lendülettel vetette magát az üzleti életbe / Fotó: Knap Zoltán

Shane Tusup kiakadt a csőtörés miatt / Fotó: Knap Zoltán

Shane Tusup és várandós menyasszonya is víz nélkül maradtak a csőtörés miatt. Még az is lehet, hogy a karácsonyt is így töltik.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, pár napja egy meglehetősen fontos, 600 milliméter belső átmérőjű vezetéken keletkezett csőtörés, amely Csepelről vezeti az ivóvizet az érdi tárolómedencékbe. Így viszont három Budapest környéki település (Érd, Törökbálint, Diósd) nagy része is víz nélkül maradhat egészen karácsonyig. Egy önkormányzati képviselő állítása szerint a 600-as vezetéken olyan jellegű meghibásodás keletkezett, amelyet csak speciális anyagokkal, idomokkal lehet javítani – két, speciális csőkötő idomot kellett külföldről megrendelniük –, amelyek előreláthatólag pénteken (december 22-én) érkeznek meg. Ezzel, mint mondta, reményeik szerint meg tudják javítani a vezetéket.

Mi lesz velük karácsonykor? Brutális csőtörés miatt napokig víz nélkül marad Érd és Törökbálint

Mi lesz velük karácsonykor? Brutális csőtörés miatt napokig víz nélkül marad Érd és Törökbálint

Ám további csőtörések miatt olyan mértékben csökkent a medencék vízszintje, hogy Érd egyes nyomásövezetiben, Törökbálinton és Diósd egy részén vízhiány következhet be, hiszen hiába javítják meg pénteken a csöveket, a medencéknek el kell érniük egy töltöttségi szintet a megfelelő működéshez, amire előreláthatólag csak szombaton-vasárnap kerül sor. Mindezen a Diósdon élő Shane Tusup teljesen kiakadt, aki a várandós menyasszonyával, Nagy Viktória Zoéval maradt víz nélkül néhány napig. Az edző, aki nem is titkolta kiborulását, az egy napig megnézhető Instagram-sztorijában szólalt meg az ügy kapcsán.

Kedves Diósd, lássuk, jól értem-e... Tehát azt várjátok, hogy a terhes menyasszonyom legkorábban szombatig víz és működő WC nélkül maradjon... Boldog karácsonyt! – bukott ki Shane.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Shane Tusup

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Shane Tusup Csőtörés vízhiány kiborulás