Sztankovics: Hullámvasút volt ez az ősz; 65 párizsi indulónk már biztos

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.12.20. 00:01
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Dejan Sztankovics Borbola Bencének adott évzáró nagyinterjút. A Ferencváros szerb vezetőedzője beszélt arról, hogy miért Milánó az otthona, az ősz második felében tapasztalt visszaesésről, az Olympiakoszról és arról is, hogy a télen kikkel erősíthetik meg a Fradi keretét.Dejan Sztankovics Borbola Bencének adott évzáró nagyinterjút. A Ferencváros szerb vezetőedzője beszélt arról, hogy miért Milánó az otthona, az ősz második felében tapasztalt visszaesésről, az Olympiakoszról és arról is, hogy a télen kikkel erősíthetik meg a Fradi keretét.

Franco Baresi szurkol a honfitárs Marco Rossinak és a magyar válogatottnak is. Az egykori világklasszis, világbajnok és BEK-győztes védő emellett azt javasolja minden magyarnak, hogy igenis legyenek büszkék Szoboszlai Dominikra. Nagy-Pál Tamás exkluzív milánói interjúja az olasz legendával.

Az év végén számos kvóta és 65 magyar résztvevő már biztos Párizsban. Arról, hogy az egyes sportágakban hogyan áll a kvótaverseny, hogy csapataink mikor és hogyan juthatnak el az olimpiára, és hogy pontosan kik is azok, akiknek már zsebben a repülőjegyük, no meg az eddigi utolsók között A-szintet teljesítő hosszútávúszóval, Sárkány Zalánnal készített interjút mind tartalmazza a Címlapsztori – két oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik