Csendben gazdát cserélt Robert Pattinson Hollywood-i otthona

Suki Waterhouse, robert Pattinson
A Batman sztárja és a modell-énekesnő első gyermekét várja
Vágólapra másolva!
Habár hivatalosan sosem volt a piacon, de bizonyos feljegyzésekből most kiderült, hogy Robert Pattinson titokban eladta régi Los Angeles-i otthonát, és hárommillió dollárt kapott érte. 
Vágólapra másolva!

A többek között a Batman-t is megformáló fiatal színész nemrégiben egy családi házat vásárolt a Hollywood-i hegyekben, és közben 3 millió dollárért eladta kisebb agglegénylakását, ahol közel 10 évig lakott.

A Batman sztárja és a modell-énekesnő első gyermekét várja Forrás: AFP

Nem meglepő, hogy a Twilight főszereplője úgy döntött, hogy eladja agglegénylakását, hiszen a színésznek immár családja van. A 37 éves színész hamarosan édesapa lesz. Még 2022 nyarán Pattinson 5,3 millió dollárt fizetett ki egy zártkerti ingatlanért, amely korábban a Grammy-díjas zenész, Beck tulajdonában volt.

Mivel Pattinson most eladott Los Angeles-i otthonát nem hirdették meg nyilvánosan eladásra, nem világos, hogy a színész milyen változtatásokat és fejlesztéseket hajtott végre benne közel egy évtizedes ottlakása alatt. Légi felvételekből azonban kiderült, hogy az ingatlan külseje változatlan maradt. A korábbi sztártulajdonosáról árulkodik, hogy az ingatlant a kíváncsi szemek elől egy hatalmas felhajtókapu védi.

Az 1950-es években épült és egy másik ház mögé rejtett 180 négyzetméteres, egyszintes hacienda mindössze két hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik.

A ház belsejében rusztikus terrakotta csempepadló fut végig az összekapcsolt lakóterekben, míg a hálószobákban a padlózat keményfára vált. Kiemelendő a tágas nappali, amiből több franciaajtó is a kertre nyílik. Mindkét hálószoba egyedi beépített szekrényekkel és közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a szabadtéri pihenőhelyekhez. Mindkét fürdőszobában íves és csempézett zuhanyzó van, az előszobai fürdőszoba kobaltkék és a mesterfürdő vidám zellerzöld színű. A szögletes lakóház belső homlokzata mentén téglából épített veranda húzódik. A rezidencia oldalsó és hátsó udvari területein számos terasz és egy félreeső fürdő is van. Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos garázs is.

Az Origo összeszedte a Batman-t megformáló színészek vagyonát.

Forrás:Robb Report