Kitört kerékkel állt meg a méregdrága sportkocsi a Bajcsy-Zsilinszky úton

Vágólapra másolva!
Hármas karambol történt Budapest belvárosában, pont a legértékesebb autó szenvedte a legnagyobb kárt.
Vágólapra másolva!
A hármas karambol következtében a Corvette és a Toyota is mozgásképtelenné vált, de a légzsákok egyikben sem nyíltak ki Forrás: Baleset-info.hu

A Baleset-info írta meg, hogy december 17-én vasárnap este összeütközött három személyautó Budapest VI. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky út elején. A megsérült három jármű közül az egyik egy több mint 650 lóerős, 6,2 literes V8-as motorral hajtott Chevrolet Corvette C7 volt.

Forrás: Baleset-info.hu

A fehér sportkocsi a Deák tér felől a Nyugati pályaudvar felé haladt a belső sávban, amikor egy Volkswagen Golf vezetője a középső sávból át akart sorolni elé, de a két autó összeakadt. A Corvette fiatal sofőrje elrántotta a kormányt, ezért az autó a záróvonalon keresztül átsodródott a szembejövő belső sávba, majd mielőtt vissza tudott volna térni a jobb oldalra, a Nyugati pályaudvar felől érkező Toyota C-HR a bal oldalának ütközött. Ettől a Corvette bal hátsó futóműve kerékkel és féltengellyel együtt kiszakadt, és az ütközéssorozatot indító Golf elé gurult.

Forrás: Baleset-info.hu

A Volkswagen vezetője állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy ő sávváltás előtt belenézett a visszapillantó tükörbe, de (akkor még) nem látott ott másik autót, a Corvette vezetője szerint viszont a Golf sofőrje egyszerűen ráhúzta a kormányt. A baleset során csak a Toyotát vezető középkorú nő szenvedett sérülést, a fejét ütötte be.