Vége a futballősznek, egy pont a Paks előnye; Valter Attila: új név, új csapat

Vágólapra másolva!
2023.12.17. 23:54
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

A Fradi ZTE elleni sikere összerántotta a táblázat elejét. Erre az évre betelt a magyar futballnaptár, és a Konferencialiga-továbbjutás után a Ferencváros kiegyenesedett. Szinte meccsnullról indul majd a tavasz – minden, amit a szezonzáró 17. fordulóról tudni érdemes három oldalon.A Fradi ZTE elleni sikere összerántotta a táblázat elejét. Erre az évre betelt a magyar futballnaptár, és a Konferencialiga-továbbjutás után a Ferencváros kiegyenesedett. Szinte meccsnullról indul majd a tavasz – minden, amit a szezonzáró 17. fordulóról tudni érdemes három oldalon.

Franciaország a világbajnok, Pálingerben maradt hiányérzet. Véget ért a női kézilabda-világbajnokság, de minket elsősorban az érdekel, hogy a mi lányaink miképpen folytatják útjukat Párizs felé – Pálinger Katalin MKSZ-alelnök elmondja, miben lát pozitívumokat és negatívumokat, hozzátéve, hogy ha nincs a tizedik hely, mennyivel nagyobb lenne a kontraszt... Címlapsztori két oldalon.

Valter Attila cukrászdába sem megy bringával. Országúti kerékpárosklasszisunk Czipó Ádámnak nemcsak azt mesélte el, hogy csapata miképpen fest majd 2024-ben, de Szoboszlai Dominikéra kísértetiesen hasonlító „családi” pályakezdéséről is őszintén beszélt.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet plusz 4 oldalon. Az 1943-as Fradival, amelyiknek 11 gól is kevés volt, a találatjelzőtől rettegő vívóval, Zsabka Máriával, az útleírásban is remeklő Lakat Károllyal és az 1927-es Nemzeti Sport-filmet tapsviharral köszöntő „Radius mozgóval”.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik