Magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő embereknek szól ez a felhívás: hatalmas segítséget nyújthatnak

Szívmelengető felhívást tettek közzé, érdemes élni a lehetőséggel.

Örökbefogadható állatok a Rex kutyaotthonban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését, amelynek keretében menhelyi kutyákat és macskákat fogadhatnak be magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek - elkél a segítség, mert óriási bajban vannak az állatmenhelyek, amiről korábbi cikkünkben már írtunk

Örökbe fogadható állatok a Rex kutyaotthonban

A gazdára váró állatok fényképes és szöveges bemutatkozása megtekinthető az alapítvány honlapján, de a kiválasztott állatról bővebben a szervezet e-mail-címén is lehet érdeklődni - olvasható az állatotthon közleményében.

Mint írták, karácsonykor az egyedül élő embereknél felerősödhetnek a lelki problémák, a magányból fakadó rosszkedvűség, a négylábú kedvencek azonban sokaknak jelenthetnek gyógyírt. A Rex Kutyaotthon Alapítvány menhelyéről választható kutyák és macskák mind remek társai lehetnek az új gazdinak, kedvesek, és jól alkalmazkodnak az új környezethez.

- Lehet, hogy a mai világban közhelynek tűnik, én mégis hiszem, hogy a szeretet az élet fő mozgatórugója. Ez az éltető érzés mégis egyre több ember számára tartós hiánycikké vált. Sokan drága és káros szenvedélyekkel próbálják pótolni e hiányt, pedig az űrt tökéletesen kitöltheti egy hűséges kutya vagy cica társasága. Az állatok szeretete ingyenes, őszinte, mulattató, ráadásul nekik nincsenek rossz napjaik - vallja dr. Király Péter a Rex Alapítvány alapítója.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Rex Alapítvány munkatársai készséggel állnak rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális négylábú társat.

Olvass tovább: teljesen megváltoztak ezek az állatok az örökbefogadás után

A kóbor kutyákra szinte rá sem lehet ismerni, teljesen megváltoztak azután, hogy megmentették őket az utcai léttől.

Teljesen megváltoztak ezek az állatok az örökbefogadás után - Előtte-utána képek készültek

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük