Nehéz időszak után nagyon kellett a Fradi-siker; Roy Jones: Én bokszoltam volna Michalczewskivel

Vágólapra másolva!
2023.12.16. 00:05
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Zachariassen szerint a nehéz időszak után nagyon kellett a Fradi-siker. Az Európa-konferencialigában továbbjutó magyar bajnoktól Dejan Sztankovics, Dibusz Dénes és Katona Bálint is elmondta véleményét a Fiorentina elleni csütörtöki kupacsatáról, de a nemzetközi sajtóvisszhang is érdemes a figyelemre – címlapsztori két oldalon.Zachariassen szerint a nehéz időszak után nagyon kellett a Fradi-siker. Az Európa-konferencialigában továbbjutó magyar bajnoktól Dejan Sztankovics, Dibusz Dénes és Katona Bálint is elmondta véleményét a Fiorentina elleni csütörtöki kupacsatáról, de a nemzetközi sajtóvisszhang is érdemes a figyelemre – címlapsztori két oldalon.

Hat meccsel zárul a hazai futballév. Az OTP Bank Liga 17. fordulójával téli szünetre megy az élvonal, de szombatra még jut egy toprangadó (Fehérvár–Paks), és a Ferencváros is csökkentheti a ZTE elleni búcsúfellépésén a hátrányát az éllovas paksiakkal szemben.

Roy Jones ma is kiállna Dariusz Michalczewski ellen. Az amatőr ökölvívók országos bajnokságán díszvendégként jelen lévő amerikai profi legenda nemcsak tüneményes pályafutásáról, hanem orosz-amerikai kettős állampolgárságáról is beszélt Czipó Ádámnak.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A 70 éves Sallay Andrással és a 80 éves Hesz Mihállyal, az Újpest örök álomtizenegyével, az Aston Villa klubportréjával, Lázok Jánossal és Sulyán Alexával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik