Eltűnt a Szegedi Nemzeti Színház volt dolgozója - a családja semmit sem tud róla

Liszi Gergőt több, mint egy hete keresi családja.
Vágólapra másolva!
Tegnap beszámoltunk róla, hogy több mint egy hete kétségbe esetten keresi Liszi Gergőt a családja. Közben kiderült, hogy a férfi a lakótársának hagyott egy üzenetet, amiben leírja, hogy már nem akar élni. Testvére szerint uzsorások is vadásznak rá. A férfi korábban a Szegedi Nemzeti Színházban dolgozott díszítőként. 
Vágólapra másolva!

December 7-én délután a 40 éves férfi nyomtalanul eltűnt. Azóta a családja és a rendőrség nagy erőkkel keresik a szegedi férfit.

A férfi korábban a Szegedi Nemzeti Színházban dolgozott díszítőként. Kerestük a színházat, ahol azt mondták, egy éve mondott fel náluk, azóta semmit sem tudnak róla.

Gergő bátyjának hagyott üzenete arra ad következtetést, hogy a férfi öngyilkos lett.

Az sms-ben arra kéri bátyja lányát, hogy vigyázzon a kutyájára, mert ő befejezte.

A férfi bátyja, Ferenc a Ripostnak elmondta, hogy lányának az sms-t csütörtök délután fél 4 körül küldte és azóta nem hallottak a férfiról.

- mondta Ferenc, Gergő testvére.

Majd hozzá tette, hogy minden összeomlott a testvére körül. Gergőt 14 év után élettársa elhagyta és a férfi közös gyereküket sem láthatta. Ezután édesanyját is elveszítette, akivel nagyon szoros volt a kapcsolata. Gergő akkor omlott össze teljesen.

A férfit nagyon megviselte, hogy élettársa elvette tőle gyerekét. Ezt a közösségi oldalán is megosztotta. Egy videót tett közzé kislányáról, ahol azt írta róla:

Gergő összeomlott mikor élettársa elvette tőle a kislányát Forrás: Facebook

A férfi egyik ismerőse a kislány anyját hibáztatja Gergő eltűnése miatt. Facebook-bejegyzéséből az derül ki, hogy nemcsak a férfit, de ismerőseit is megviselte, hogy az apja nem láthatta a gyerekét.

A férfi egyik ismerőse az anyát hibáztatja Forrás: Facebook

Így búcsúzott lakótársától Gergő az eltűnése előtt. A férfi a fizetését és mindenét otthagyta a lakásban.

- mondta Gergő testvére. Aki azt is elárulta, hogy szerinte testvére holtteste a Tisza parton lehet. Ezért a rendőrök arra kérték, hogy menjen be a rendőrkapitányságra és adjon DNS-mintát.

Gergő nővére a Facebookon kért segítséget. És azt írta, hogy nem kér semmit karácsonyra, csak kerüljön elő.

- írja nővére a közösségi oldalán.

Liszi Gergőt több mint egy hete keresi családja Forrás: Origo

A férfi 173 centiméter magas, átlagos testalkatú és kopasz. A mellkasán egy skorpió, a vállán pedig egy nonfiguratív tetoválás van.

Eltűnésekor bézs nadrág, barna kabát, piros cipő és egy fekete baseballsapka volt rajta.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a férfiról, az jelentkezzen. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.